Werman Napisano 19 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Witam! Szukam już od paru dni i znaleźć nic sensownego nie mogę. Wiem że jest Wiślańska trasa rowerowa niestety nie wiem jak ta trasa prowadzi. Chcę w przyszłym tygodniu wziąć rower do Wisły i wyruszyć w stronę Katowic (nie wiem czy w ogóle da radę tak dojechać bo nie znam szczegółowo tegoż szlaku rowerowego). Znajoma jechałą tą traską ale w Goczałkowicach wsiadła do pociągu i do Katowic sobie dojechałą pociągiem. Ja generalnie nie znam kompletnie ani trasy ani nic na jej temat znaleźć nie mogę więc może ktoś jechał w tym kierunku ? Jakby był łaskawy napisać przez jakie miasta, miasteczka i ile mniej więcej się jedzie ? Z racji tego że mam urlop to pewnie sobie na spokojnie na dwa dni traskę rozłożę czyli bez pośpiechu i na luzie. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Werman Napisano 19 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Spróbuj na Mapy Google , tam sobie zrób trasę Wisła => Katowice , i wyskoczy ci traska.Dodatkowo możesz ją edytować. Z tyme zależało by mi na tym konkretnym szlaku rowerowym (bodajże szlak czerwony) - no ale pokombinuje z tą mapą googla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
man222 Napisano 19 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Trasa ta biegnie z wisły na skoczów potem na goczałkowíce i pszczyne potem trasa biegnie na oświecim ogólnie trasy nie polecam miejscami mocno zarośnięta i cięzko przejezdna. Z wisły do katowic najlepiej jechac do skoczowa wzdluż wisły potem wyskoczyc na wiślanke i jechac do źor następnie wzdłuz ekranow dzwiekochłonych i dalej wiślanką. Moze mało atrakcyjna trasa ale zato szybka i z szerokim poboczem Trasa ta biegnie z wisły na skoczów potem na goczałkowíce i pszczyne potem trasa biegnie na oświecim ogólnie trasy nie polecam miejscami mocno zarośnięta i cięzko przejezdna. Z wisły do katowic najlepiej jechac do skoczowa wzdluż wisły potem wyskoczyc na wiślanke i jechac do źor następnie wzdłuz ekranow dzwiekochłonych i dalej wiślanką. Moze mało atrakcyjna trasa ale zato szybka i z szerokim poboczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Werman Napisano 20 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Trasa ta biegnie z wisły na skoczów potem na goczałkowíce i pszczyne potem trasa biegnie na oświecim ogólnie trasy nie polecam miejscami mocno zarośnięta i cięzko przejezdna. Z wisły do katowic najlepiej jechac do skoczowa wzdluż wisły potem wyskoczyc na wiślanke i jechac do źor następnie wzdłuz ekranow dzwiekochłonych i dalej wiślanką. Moze mało atrakcyjna trasa ale zato szybka i z szerokim poboczem Trasa ta biegnie z wisły na skoczów potem na goczałkowíce i pszczyne potem trasa biegnie na oświecim ogólnie trasy nie polecam miejscami mocno zarośnięta i cięzko przejezdna. Z wisły do katowic najlepiej jechac do skoczowa wzdluż wisły potem wyskoczyc na wiślanke i jechac do źor następnie wzdłuz ekranow dzwiekochłonych i dalej wiślanką. Moze mało atrakcyjna trasa ale zato szybka i z szerokim poboczem Zastanawiam się w sumie czy jechać do samych Katowic czy nie wsiąść gdzieś w drodze w pociąg ale to pewnie w drodze się wyklaruje. Dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.