wszoltysik Napisano 31 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Banialuki wypisujesz, ale jak juz tak sobie mierzysz "baze kół długością górnej rury" to nie zapominaj o kątach podsiodłowym i główki ramy, w Twoim rowerze to wszystko razem sprawia że masz zwrotnosc krążownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shafabike Napisano 4 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 No i wczoraj odebrałem ..nie pojechałęm do Ustronia.Ale pojeździłem u Siebie. Pierwsza trasa 16 km ..i rower po asfalcie na oponach seryjnych cieżko. Ale to była tylko kwestia przyzwyczajenia...wieczorem pojechałem ..pojeździć w terenie .... i TO JEST NIEPRAWDOPODOBNE!!!! Wielkość ma znaczenie, ten rower jak jedzie po asfalcie woła skręć w las, w pole i nie potrafie odmówić i wtedy przeistacza się w dzikie zwierzę. Wiem że to rower o parametrach nie sportowych ...ale to nie chce wiedzieć jak jeżdzą rowery które są lżejsze i w ogóle bardziej do takich celów. Ale to jest dla mnie potwór:) ..polecam. i Dziękuję za te ważne informacje, które przekonały mnie do zakupu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi