Piksel Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Ludzie pomóżcie, bo mnie zaraz szlag trafi. Szukam nowej ramy głównie do maratonów. Mam parę wymagań co od ramy: -pod v-ki -pod przerzutkę 34.9 i górny ciąg -rozmiar 48cm -waga do 1750g -nie czerwona wiem, trochę dużo, ale jednak 1000zł za ramę to już nie taka znowu mała kwota. Do rzeczy od kilku dni intensywnie wertuję allegro, ebaya, sklepy, katalogi itp. i w sumie nie znalazłem niczego godnego uwagi oprócz Authora Egoista, z tym że wolałbym coś bardziej egzotycznego. Cube i Merida opadają ponieważ mają rozmiarówkę co dwa, czyli 18 i 20", a ja potrzebuję 19. Mam też możliwość kupna w fajnej cenie Poisona Zyankali, ale niestety czerwony, co dla mnie prawie całkowicie ją dyskwalifikuję. Macie jakieś propozycję, rady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 19 Lipca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Author Egoist nie jest pod v'ki, chyba że dorwiesz jakąś starą wersję. Poison Zyankali jest również w innych wersjach kolorystycznych: biały, srebrny http://bike-arena.pl/index.php?p1528,poison-zyankali-srebrny-biale-logo-50-cm-dostepna Nie ma tylko w rozmiarówce interesującego Ciebie rozmiaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 19 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Aj faktycznie, nie przyjrzałem się dokładnie, to co wydawało mi się gniazdami piwotów to przelotki. Jeśli chodzi o Poisona to właśnie w tym problem.Nie mogę mieć razem fajnego koloru i dobrego rozmiaru, jak na złość. Znalazłem jeszcze Corratec superbow fun z 2010 za 800zł, tylko że to trochę kowadełko no i ma dolny ciąg. A nie po to pół roku polowałem na xtr m953 pod 34.9, żeby go teraz sprzedawać. RDR jest bardzo ciekawą propozycja, tylko, że nie mogę znaleźć rozmiaru 19" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 10 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Okazało się, że mogę przeznaczyć na ramę więcej kasy, tj. max 1500zł. Jednak wcale mi to nie zwiększa wyboru. Może znacie jakieś ramy pod v-ki w podanej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 A nie prościej byłoby po prostu olać V-ki i założyć tarcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 10 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Nie , ponieważ mam wysokiej klasy koła , a nie mam kasy, aby zakupić dobre hamulce i złożyć porównywalne klasowo koła z obecnymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dery Napisano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Pod v-ki w tych pieniądzach raczej nic nowego nie kupisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 11 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 No dobra a załóżmy, że szukam ramy pod tarczę. Jak dla mnie to wcale nie ma większego wyboru, ale może słabo szukam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zazi Napisano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 RDR - tu powinni mieć rozmiar 19" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szliri Napisano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 http://allegro.pl/rama-haibike-q-rc-alu-nowa-18-i2541936061.html Ta ramka wygląda rozsądnie, pod przerzutkę 34,9 i górny ciąg. Niestety pod v-ke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 14 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Dzięki za pomoc, ale jak to bywa wyszło inaczej.Będzie carbon Myślę, że jak dla mnie temat wyczerpany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.