Skocz do zawartości

[rama] - maratony, do 1000zł, pod v-ki

Piksel

Rekomendowane odpowiedzi

Ludzie pomóżcie, bo mnie zaraz szlag trafi.

Szukam nowej ramy głównie do maratonów.

Mam parę wymagań co od ramy:

-pod v-ki

-pod przerzutkę 34.9 i górny ciąg

-rozmiar 48cm

-waga do 1750g

-nie czerwona

wiem, trochę dużo, ale jednak 1000zł za ramę to już nie taka znowu mała kwota.

Do rzeczy od kilku dni intensywnie wertuję allegro, ebaya, sklepy, katalogi itp. i w sumie nie znalazłem niczego godnego uwagi oprócz Authora Egoista, z tym że wolałbym coś bardziej egzotycznego.

Cube i Merida opadają ponieważ mają rozmiarówkę co dwa, czyli 18 i 20", a ja potrzebuję 19.

Mam też możliwość kupna w fajnej cenie Poisona Zyankali, ale niestety czerwony, co dla mnie prawie całkowicie ją dyskwalifikuję.

Macie jakieś propozycję, rady?

• Mod Team

Author Egoist nie jest pod v'ki, chyba że dorwiesz jakąś starą wersję. Poison Zyankali jest również w innych wersjach kolorystycznych: biały, srebrny

http://bike-arena.pl/index.php?p1528,poison-zyankali-srebrny-biale-logo-50-cm-dostepna

Nie ma tylko w rozmiarówce interesującego Ciebie rozmiaru.

Aj faktycznie, nie przyjrzałem się dokładnie, to co wydawało mi się gniazdami piwotów to przelotki.

Jeśli chodzi o Poisona to właśnie w tym problem.Nie mogę mieć razem fajnego koloru i dobrego rozmiaru, jak na złość.

Znalazłem jeszcze Corratec superbow fun z 2010 za 800zł, tylko że to trochę kowadełko no i ma dolny ciąg.

A nie po to pół roku polowałem na xtr m953 pod 34.9, żeby go teraz sprzedawać.

RDR jest bardzo ciekawą propozycja, tylko, że nie mogę znaleźć rozmiaru 19"

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...