skorpion Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Witam wpadłem na pomysł chodz nie wiem czy się wam spodoba by zorganizować zlot ludzi należących lub chcących należec do naszej ekipy.Ale uwaga na zlot mogą wybrać się też ci kontuzjowani jak karpik, młody, itd.Zapytacie co on znowu wymyslił a więc już wam piszę możemy spotkać się na stargańcu np zrobic tam ognisko ci co kontuzjowani przyjechali by samochodem a ci zdrowi jak chcą na rowerach mile mogli bysmy spedzic czas na rozmowie i miłym towarzystwie czekam na odpowiedzi co wy na ten pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Ale uwaga na zlot mogą wybrać się też ci kontuzjowani jak karpik, młody, itd dzięki za pozwolenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 18 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 dzięki za pozwolenie chodziło mi o to by ty i młody i inni którzy nie moga wsiąsc na rower przyjechali i wszyscy sie poznamy nie wiem jak to mialem sformułowac to tak napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Jak napisałeś tak odpowiedziałem. Mała uwaga - nie cytuj jeśli odpowiadasz na post powyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Wiesz co Marcin ( Skorpion ), na zlot ( jeśli taki jest organizowany ) może wpaść każdy zainteresowany, nie ważne, czy jest kontuzjowany, czy nie. I tu nie ma jakiegoś pozwalania, uwag ... Choćby osoba ta była do połowy w gipsie, niech jest z nami. Twój post zabrzmiał w pewnym sensie, jakbyś pozwolił, aby Wojtek i Marcin, także się zjawili. Przepraszam, że tak oficjalnie, ale dobierz czasami odpowiednie słowa. A sam pomysł oczywiście jest baardzo ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 18 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Poprostu chciałem by ty ja młody i ktos z tych którzy nie moga jeszcze na rowerze pokrecic poznali sie z tymi co krecą itp itd taki pomysl jestem ciekaw rekcji i czy to fajny pomysł?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 A sam pomysł oczywiście jest baardzo ok dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 18 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Nie wiedziałem jak to dobrac słowami i wyszło jak wyszło jak ktos poczuł sie urażony to sory ale nie miałem takich intencji chciałem napisac mnie jwiecej o co chodzi bo do przemów to ja niestety kiepski hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 (edytowane) Z moich informacji wynika, że Pan Karpik będzie już w miarę sprawny w dniu 15 sierpnia, a wtedy sądzę, że Wojtek także powinien być w stanie dojechać na stargol ; mam taką nadzieję Opcja jest wielce ok, reszta zależy od nas i pogody. edyta : połowa sierpnia, to taki odległy termin. Coś może w weekend na lajcie zrobimy ? Niedziela powiedzmy 17, czy tam 18 godzina. Ofc, to nie moja opcja, ale jestem za Edytowane 18 Lipca 2012 przez DEVILEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 To się okarze, ale miłoby było w końcu wyruszyć w trasę Myślałem, że ten zlot miałby się odbyś jakoś niebawem. Biorąc pod uwage, że w sobotę jest trasa na Rogoźnik, a za tydzień na Zakopane to soboty odpadają. Pozostają niedziele. Nadchodząca (22.07) ma być słoneczna. Co Wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Marcin, ja jestem za. Pogadamy, pośmiejemy się ... Niedziela pod wieczór, to chyba taki spokojny termin dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzikO Napisano 19 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Ja bym się jeszcze wstrzymał chwilę z tym zlotem aż trochę ludzi jeszcze dojdzie. Następnie zorganizujemy zlot integracyjny Wszyscy się będą mogli poznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 19 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 połowa sierpnia, to taki odległy termin. Coś może w weekend na lajcie zrobimy ? Niedziela powiedzmy 17, czy tam 18 godzina. Ofc, to nie moja opcja, ale jestem za Dokładnie można takie zloty cyklicznie robić np. w każdą sobotę na Stargańcu co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 19 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 W soboty zazwyczaj są dłuższe wypady, więc mogłoby to trochę kolidować. Myślę, że niedziele są najlepsze. Poza tym każdy wspólny wyjazd działa integracyjnie, a zwłaszcza tradycyjne już pieczenie kiełbaski. Tak, że w gruncie rzeczy, nie ma sensu robić cotygodniowego spotkania pt. integracja, bo każde nasze spotkanie takie właśnie jest. Coś może w weekend na lajcie zrobimy ? Niedziela powiedzmy 17, czy tam 18 godzina. Ofc, to nie moja opcja, ale jestem za Jak już pisałem, pogoda ma być ładna, osobiście jestem za. Mam już dość kiszenia w domu i chętnie wyskoczę w plener aby spotkać się z Wami. Wpadnie ten kto będzie miał czas i chęć. Tak, że jeśli nie ma to być integracja jako taka, to może otworzę osobny temat, co by nie mieszać ideii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 19 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Mysle ze taki zlot można robić co miesiąc i co miesiąc inne miejsce w ten sposób możemy poznać też miasta inne na sląsku i ludzi z róznych czesci sląska co wy na taka idee powiecie??wypady to osobna sprawa zlot to inny rodzaj naszej rozrywki co wy na to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 19 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Jak dla mnie na zloty przykładowo raz na kwartał albo raz na miesiąc... Zloty te powinny być organizowane w jednym miejscu które jest znane każdemu kto by chciał,przyjechać... Na takich zlotach można by było rzucać luźne propozycje wycieczek, proponować sprzedaż jakiś niepotrzebnych części czy wymiana jakimiś bajerami... Powinno to być miejsce gdzie się przyjedzie, każdy ma w miarę blisko i bezpiecznie do powrotu Starganiec moim zdaniem jest dość odpowiedni... Ja się lecze i postaram się już na sierpień śmigać.... w sumie już bym mógł tylko lekki strach jest jakbym miał jakąś wywrotkę czy coś... Miło byłoby w końcu Was wszystkich poznać bo z aktywnych na forum naszym znam tylko Grzegorza i Bikera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 22 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 (edytowane) Ponoć jakieś ognisko dzisiaj na Stargańcu jest ? Coś mi się tak o uszy obiło ... edit : dobra, ustalone ; godzina 17 zbiórka na stałym miejscu ogniskowym. Chyba, że ktoś nie wie, gdzie to jest, w takim razie zapraszam pod Panorame ( knajpka ) na akademikach w Katowicach Ligocie. Edytowane 22 Lipca 2012 przez DEVILEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 22 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Ja przyjadę z Grzegorzem. Godzina uzależniona od tego jak wyrobi się Grzegorz, który dzisiaj śmiga w górach, ale na 17 tez powinniśmy być. Jakby co to ja biorę zymft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 22 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Zwinę Gosię po drodze i jedziemy pod Panoramę, będziemy tak około 16:40 + - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 22 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Zwinę Gosię po drodze i jedziemy pod Panoramę, będziemy tak około 16:40 + - To ja bd o 16.40 na was czekał pod Panoramą tak jak się zgadaliśmy wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi