poledh Napisano 31 Marca 2006 Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Przed chwila moj kumpel przesłał mi pewien link, usiadzcie, patrzcie i podiwiajcie : http://www.leichtbau-konfigurator.de/files/xtr_2007.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 31 Marca 2006 Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Ęęęę... <-tylko tyle mogę powiedzieć... No cóż, moje alivio wymiękają... Ekhm... no to teraz powrót do rzeczywistości i do nauki na sprawdzian:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 31 Marca 2006 Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 no spoko te przerzutki, takie kosmiczne jakies ale spoko, a przy necie 11Mb/s stronka mi sie ładowała chyba z minute :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 31 Marca 2006 Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 A po co to otwierac skoro to pdf . Lepiej zapisac na dysk i podziwiac XTR wyglada jak Star Trek :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 31 Marca 2006 Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 no ale nie zauwazyłem ze to pdf, dopiero zajażyłem jak mi zaczął Winamp przerywac :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerman Napisano 31 Marca 2006 Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Xtr jak Xtr zawsze zaisty i niezawodny ( prawie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blizzard Napisano 31 Marca 2006 Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Fajne kto mi ufunduje w przyszłym roku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 31 Marca 2006 Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 kurde...które to manetka a które hamulec?? niedługo będzie na przycisk albo joystick:) fajne fajne ale co mi po tym...pełen osprzęt pewnie z 5000tyś jak nie lepiej...to tyle ile obecnie pewnie mój samochód:) ale przerzutka wygląda co najmniej dziwnie...jakoś tak mało pancernie. Ale pewnie lżejsza przez ten x-owy korpusik. ale pewnie i słabsza...no ciekawe...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poledh Napisano 31 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Jak ktos nie ma zainstalowanego programu do otwierania plików pdf to na mojej stronie juz sa fotki http://www.tbz.70.pl/ Swoja drogą ciekawe jaka bedzie odpowiedz SRAM'a.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIC Napisano 31 Marca 2006 Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Jak dla mnie manetka XTR`a jest ochydna a reszta taka sobie - po co tu robic jakies fajerwerki z tymi grupami.... Widac chca zawojowac rynek kosmicznym wygladem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deathmount Napisano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 http://free4web.pl/3/2,131067,369516,57410...873849E86A8E731 tu co nieco do poczytania o shimano 07 mojego autorstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 rapidfire wraca do XTR`a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Fajnie te "x"y wkomponowane w tego xtr'a . Ale ja i tak wole swoje x9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kos Napisano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 wg mnie nic specjalnego (wizualnie) jakosciowo i technicznie owszem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crazybiker Napisano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Azurowa konstrukcja wcale nie musi byc wiotka jesli polaczenia beda dobrze wykonane (beda bo to XTR) to znowu bedziemy swiadkiem "powrotu" Krola! XTR nie zmienia sie zbyt czesto a japonczycy pokazali ze jesli juz cokolwiek zmieniaja w tej grupie to tylko i wylacznie na lepsze! Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kos Napisano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 zgadzam sie z przedmowca. xtr moze znow zacząć rządzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 2 Kwietnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 A pomyślcie jak trudno będzie wydłubać błoto z tych wszystkich otworków Co do wyglądu to na razie nie bardzo mi się podoba. Musiałbym zobaczyć na żywo i się napatrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Wizualnie mi się nie podoba. Starszy XTR był dużo ładniejszy. Ale nic nie może się równać z manetkami X.0... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Wygląda na wziete z komosu... faktycznie moze byc ciezko wydlubac bloto :razz: ciekawe jak bedzie działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poledh Napisano 2 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Działać będzie na pewno super:). XTR powraca, bardzo dobrym krokiem był powrót do manetek RapidFire... Ciekawe jaki będzie model X.0 SRAM'a... A z tym błotem to ja się moge męczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin5611 Napisano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Jak dla mnie wmiare fajne sa manetki... ogolnie wszystko wygląda jak zabawka dla dzieci.. uwazam że stare XTR-y były dużo ładniejsze tak samo jak i sram x.9/x.7/.x.0 są ładniejsze... Ale ciekawe jak to działa... Bo jesli moj tylni Xtr jeszcze pociagnie ze 3tys km. to na przyszly sezon przerzuce sie na srama albo nowego XTR:) a obecny Xtr 952 ma po 2100km spore luzy... :glare: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grasshopper Napisano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Ciekawe kiedy wpadną na to, że CL to niewypał . Reszta przyjemna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jod Napisano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Mnie to przypomina troche kuracje odchudzajaca srama. Podaje link dla tych ktuzy znaja niemiecki. fajne obrazki do podziwiania. http://www.paul-lange.de/news/Shimano_News_2006_2007/XTR/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Nawet podobają mi się te xtrki widać że ida w strone srama hehhehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Musze powiedziec ze im wiecej na nie patrze tym bardziej mi sie podobaja. Jedynie troche taka bardzo masywna wydaje sie klamka do hydrauliki, nie DC tylko normalna.. Edit: wogole weźcie w tym menu po prawej kliknijcie na "Deore Xt/Lx" jak to ma tak wyglądąc to sie zaczne zastanawiac czy sie na srama przesiadac czy czekać.. lookniejcie tu : http://www.paul-lange.de/news/Shimano_News...plimage_details Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.