Skocz do zawartości

Wypad na Rogoźnik 21.07 (sobota - popołudnie)

Rekomendowane odpowiedzi

Na sobotę, czyli 21 lipca, planuję mały wypad nad jeziorko w Rogoźniku. Jest to mała mieścina położona zaraz obok Wojkowic.

Dojazd przez Siemianowice, Bańgów, później jakaś inna wiocha :P Trasa w całości przebiega szosą, ale natężenie ruchu, jest naprawdę znośne i każdy sobie tam poradzi. Podjazdów brak, ja takich nie uświadczyłem ; jakaś mini górka tam po drodze się trafi.

Na miejscu jeśli pogoda na to pozwoli, ognisko ... W pobliżu jest sklep, więc nie trzeba ciągnąć zapasów z sobą całą drogę.

Kilometraż w dwie strony z centrum Katowic, to jakieś 60 km, w zaokrągleniu. Można jeszcze objechać zalew i coś tam dobić na liczniku ;)

Proponowany czas wyjazdu, to godzina 13. Zbiórka w parku, koło kościoła Mariackiego.

Kto chętny ?

Pozdrawiam.

To prawda. Z początku myślałem że żartuje, ale jak się okazało Gosisława miał dość na ten dzień. Jak to mówią "dobra kawa nigdy nie jest zła, więc zastosowałem tą metodę i po kilku dchwilach Gosia była wyleczona ze zmęczenia :)

To prawda. Z początku myślałem że żartuje, ale jak się okazało Gosisława miał dość na ten dzień. Jak to mówią "dobra kawa nigdy nie jest zła, więc zastosowałem tą metodę i po kilku chwilach Gosia była wyleczona ze zmęczenia :)

Do pewnego czasu ...

Co nie zmienia faktu, ze kawa podziałała ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...