snejku Napisano 18 Lipca 2012 Napisano 18 Lipca 2012 Witam, chciałem zapytać czy mogli byście polecić dobry serwis w okolicach zagłębia, ew. Katowic, cenowo żeby nie zdzierali ale przede wszystkim żeby znali się na rzeczy (i takie pytanie gratisowe, czy serwisował ktoś coś w intersporcie w ssc? i czy dali radę? może tam zawieźć sprzęt? ) Czekam cierpiwie nie odpowiedzi. Pozdrawiam
Gibas Napisano 18 Lipca 2012 Napisano 18 Lipca 2012 Bike Atelier Sosnowiec - ogólnie w moim odczuciu dobry sewis. Co do ceny - zapłaciłem mnie niż pan zapowiadał jak oddawałem sprzęt. minus - na pewno czas oczekiwania(bywa kilka dni).
Gibas Napisano 18 Lipca 2012 Napisano 18 Lipca 2012 Bike Atelier Sosnowiec - ogólnie w moim odczuciu dobry sewis. Co do ceny - zapłaciłem mnie niż pan zapowiadał jak oddawałem sprzęt. minus - na pewno czas oczekiwania(bywa kilka dni).
arturg80 Napisano 19 Lipca 2012 Napisano 19 Lipca 2012 Bike Atelier Sosnowiec - serwis bębenka z piasty xt m760 - najpierw uwaga Pani ze sklepu że to chyba jakiś stary model , pan z serwisu wycenił serwis na 25zł no chyba że coś wyjdzie to będzie więcej, nowy bębenek na allegro 40zł.. Gdzie tu sens?
severian Napisano 19 Lipca 2012 Napisano 19 Lipca 2012 Hmm,płacisz za robociznę.Co w tym dziwnego? W Katowicach polecam właśnie BikeAtelier przy Superjednostce.Robiłem tam rower wiele razy.Oczywiście w sezonie se poczekasz
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.