Skocz do zawartości

[serwis rowerowy] lokalizacja na śląsku/zagłębiu

snejku

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, chciałem zapytać czy mogli byście polecić dobry serwis w okolicach zagłębia, ew. Katowic, cenowo żeby nie zdzierali ale przede wszystkim żeby znali się na rzeczy (i takie pytanie gratisowe, czy serwisował ktoś coś w intersporcie w ssc? i czy dali radę? może tam zawieźć sprzęt? ) Czekam cierpiwie nie odpowiedzi. Pozdrawiam :)

Napisano

Bike Atelier Sosnowiec - ogólnie w moim odczuciu dobry sewis. Co do ceny - zapłaciłem mnie niż pan zapowiadał jak oddawałem sprzęt.

minus - na pewno czas oczekiwania(bywa kilka dni).

Napisano

Bike Atelier Sosnowiec - ogólnie w moim odczuciu dobry sewis. Co do ceny - zapłaciłem mnie niż pan zapowiadał jak oddawałem sprzęt.

minus - na pewno czas oczekiwania(bywa kilka dni).

Napisano

Bike Atelier Sosnowiec - serwis bębenka z piasty xt m760 - najpierw uwaga Pani ze sklepu że to chyba jakiś stary model :) , pan z serwisu wycenił serwis na 25zł no chyba że coś wyjdzie to będzie więcej, nowy bębenek na allegro 40zł.. Gdzie tu sens?

Napisano

Hmm,płacisz za robociznę.Co w tym dziwnego?

W Katowicach polecam właśnie BikeAtelier przy Superjednostce.Robiłem tam rower wiele razy.Oczywiście w sezonie se poczekasz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...