Zirun Napisano 18 Lipca 2012 Napisano 18 Lipca 2012 Jako, że jestem nowym użytkownikiem witam wszystkich serdecznie! Przymierzam się do zakupu używanego roweru MTB w cenie +- 700 zł. Udało mi się znaleźć takie "cacko". Nie znam się na osprzęcie i dlatego chciałbym aby ktoś ocenił jego komponenty http://allegro.pl/trek-6000-alu-rock-shox-shimano-stx-rc-okazja-i2489286635.html#tabsAnchor Nie jestem jakimś wyczynowcem. Rower ma mi służyć do zwykłej jazdy po terenach leśnych, szosach itp. Z góry dziękuję za szybką odpowiedź
paszczaq Napisano 19 Lipca 2012 Napisano 19 Lipca 2012 Wygląda na całkiem zadbany. Jeśli zaś chodzi o osprzęt to średnia półka, myślę że do normalnych zastosowań całkowicie wystarczająca (STX-RC, to mniej więcej klasa Deore z połowy lat 90' jeśli mnie pamięć nie myli). Kwestia tylko czy nie zużyty napęd jest za bardzo. Poleciłbym, jeśli masz możliwość przymierzyć się do tego roweru zobaczyć czy ci dobrze leży, osprzęt zawsze można zmienić, z ramą już więcej zabawy
Zirun Napisano 19 Lipca 2012 Autor Napisano 19 Lipca 2012 Chyba dzisiaj pojadę popołudniu zobaczyć ten rowerek (głównie dopasowanie ramy i właśnie napędy). Wielkie dzięki za odpowiedź
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.