Michal9520 Napisano 17 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Witam. Prosze osoby mające kontakt z tym sklepem wyraziły tutaj swoje opinie o nim. Interesują mnie wszystkie opinie: dobre jak i złe (ceny, jakość towaru, obsługa itp.) . Proszę opisać co w tym sklepie według was jest na plus, a co na minus. Za odpowiedzi z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 29 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Jeśli chodzi o obsługę - nie mam powodów do narzekań. Ceny - bardzo dobre, jedne z atrakcyjniejszych w mieście. Jeśli chodzi o sam towar - niskiej jakości, w większości akcesoria Kellys które jak dla mnie są tanią chińszczyzną z naklejką, kupowałem kilka produktów i wszystkim coś dolegało, rowery mają w dobrych cenach, nie wiem jak z gwarancją, serwisem itd bo nie kupowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.