Deedol Napisano 17 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 (edytowane) Witajcie... chciałbym nabyć owe cacko http://www.specialized.com/us/en/bikes/mountain/camber/camber29... ale... własnie czy mnie uniesie... 189 cm, 98kg i czy rozmiar L bedzie dobry.... Edytowane 17 Lipca 2012 przez Deedol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 17 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 2x zdecydowane tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Tak z ciekawosci, za ile go znalazles i gdzie... Dzieki Sent from my HTC Vision Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razorjack Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 a co ma nie unieść? jak się połamie, to dadzą nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 189 cm, 98kg i czy rozmiar L bedzie dobry.... Mam tylko centymetr wzrostu więcej niż Ty i dla mnie podsiodłówka byłaby odrobinę za krótka. Porównaj z obecnym rowerem, tj. jaką masz podsiodłówkę i ile sztycy wykorzystujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deedol Napisano 19 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Tak z ciekawosci, za ile go znalazles i gdzie... Dzieki Sent from my HTC Vision Jest dostępny w salonie w wawie , cena oczywiscie katalogowa 7 999 pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 A gdzie można znaleźć taką ramę poza stroną speca? Ewentualnie jakiś starszy=tańszy model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 lista sklepow z neta i za telefon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi