grzegorzkm Napisano 17 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 tutaj bede wklejał linki do albumow z moich wypadow jak i naszych wspolnych gdzie bede klikał foty . oto 1 z wycieczek , dzis ja zaliczyłem. https://picasaweb.google.com/102197838617375824844/KrotkiWypadWBMaY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 17 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 fotki jak zwykle super, a sam wypad jak zwykle zacnościowy i do pozazdroszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 17 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 No grzegorz to mój guru od początku jak go poznałem ale mysle że nie tylko mój.Z przyjemnoscią ogląda się jego foto relacje naprawdę polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Trzeba kiedyś jakieś góry ogarnąć Grzegorz poprowadzi pozdrower! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 22 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 (edytowane) no i kolejna moja wycieczka , tym razem chłopaki z BES.ENDU zabrali mnie na przejazdzke , to co zobaczyłem utwierdziło mnie w przekonaniu ze musze jeszcze duzo cwiczyc, pierwszy raz wykorzystałem chyba cały skok dampera hehe , kilka fotek , mimo ze mnie na nich nie ma bo ja je klikałem zapraszam do ogladania bo naprawde warto. Picasa Web Albums - grzegorz km - wypad z ekipa... reszte fotek mozna obejrzec tutaj https://picasaweb.google.com/110277806532133671672/MTBZabnicaRomankaRysiankaZabnica# bedzie i videorelacja ps. co do gleby to obdarłem sie z prawej strony od barku po kostke a z łokcia wyciagałem mały kamien , ale spoko zyje Edytowane 22 Lipca 2012 przez grzegorzkm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 22 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Fotki fajne, ekipa zacna i chyba faktycznie dopiero się przekonałeś, do czego służy spec Gleba konkretna była ? Nawet nie zapytałem na stargolu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 22 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Widoki pierwsza klasa... miło byłoby zobaczyć je na żywo ...no ale na szczęście dbasz, aby naszym oczom się nie nudziło. Tak że wypad udany, a rower (wreszcie) przetestowany w warunkach bojowych... w końcu do takich tras go zaproektowano. Jak przystało na taka trasę, kilka pamiątkowych otarć wziąłeś na pamiątkę. Gratuluję udanego (mimo wszystko) wypadu, życzę szybkiego gojenia i dzięki za fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galadriel Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 To ja czekam na tą videorelacje Fotki oczywiscie zarąbiste jak zawsze a dla tych co kochają góry tymbardziej . Życze szybkiego leczenia zdrapek po dzwonie Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 W końcu mogłem zobaczyć na żywo te twoje cudo enduro.Foty jak zawsze debesciackie nic dodać nic ująć trzeba tam po prostu być.Teraz tylko kuruj się z obrażeń i szybkiego powrotu na szlak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 19 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Tym razem wybralismy sie na podboj Rycerzowej i Raczy , kolega pierwszy raz w gorach i od razu z przygodami sprzetowymi , złamał hak i od M. Rycerzowej na jednobiegu dzielnie podążał za mna . https://picasaweb.google.com/10219783861...kRaczanski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Fotki oglądałem i podziwiam za upór. Udany wypad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Grzegorz co wypad to przygoda widzę najważniejsze ze cali i zdrowi no i oczywiscie tyn twój spec cud miód dla moich oczu hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Co tu dużo pisać, wypad jak zwykle w ciekawe okolice i z przygodą Dzięki Grzegorz za relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 23 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 jako ze miałem wolne a pogoda była pewna wybrałem sie na samotna wyprawe do Szczyrku , ale zeby nie było ze sciemniam mam na dowod kilka fotek https://picasaweb.google.com/102197838617375824844/WycieczkaDoSzczyrku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 (edytowane) Dorzucam się tutaj, dzięki za dzisiejszy wypad do Ojcowskiego Parku Narodowego oraz za trasę A oto relacja z niego: http://gizmo201.bike...k-Narodowy.html Edytowane 4 Września 2012 przez biker90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 5 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2012 tutaj moja relacja z niepełnego wypadu https://picasaweb.google.com/102197838617375824844/Ojcow04092012R przepiekne tereny , skały i doliny coś niesamowitego , wrocimy tam aby dokonczyc wycieczke , ale mysle ze to nie bedzie moja jedyna wizyta w tamtym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mokipera Napisano 5 Września 2012 Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Wy to jesteście, 130 km w niedzielę to wam mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 8 Września 2012 Udostępnij Napisano 8 Września 2012 (edytowane) Grzegorz kiedy powtarzamy wycieczkę? Co ty na to by do Krakowa pociągiem i potem pośmigać po Jurze, potem Pustynia Błędowska i powrót przez Bukowno, Jaworzno i Sosnowiec do domu!? Edytowane 8 Września 2012 przez biker90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 8 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Filip jestem za , tylko teraz nie mam kiedy za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadoK Napisano 8 Września 2012 Udostępnij Napisano 8 Września 2012 (edytowane) Pozdrowienia z Zabrza dla śląskiej ekipy ojców fajne miejsce. Jutro będziemy w okolicach Chorzowa jeździć dokładniej pomiędzy rd dla a chorzowem w jakimś lasku co ciągnie się aż do mikolowa. Ktoś się chce dołączyć ??? Prędkość raczej umiarkowana bo dopiero co mi gips sciagneli Sent from my iPhoneGrześ sorki za offtop Piotrek no właśnie ten offtop, od tego jest umawialnia!!! Dzięki za info może w końcu się znów spotkamy na trasie Edytowane 8 Września 2012 przez biker90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 8 Września 2012 Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Możemy coś ogarnąć. Możemy się spotkać jutro na stargańcu. pozdrower!;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi