majck Napisano 17 Lipca 2012 Napisano 17 Lipca 2012 Witam wszystkich zainteresowanych Zastanawiam się nad zakupem bagażnika. Znalazłem taki: Hamax Plus Basic. Jest wykonany ze stali, więc chyba jest bardziej wytrzymały od aluminiowego, waga nie ma dla mnie większego znaczenia, ważne żeby był porządny. Jeśli ktoś spotkał się z tą firmą to proszę o informację. Nie powinno być raczej problemów z zamontowaniem sakw do tego modelu? Z góry dziękuję za pomoc
kris2011 Napisano 18 Lipca 2012 Napisano 18 Lipca 2012 Witam, Wybrany przez Ciebie bagażnik to podstawowy model bagażników firmy Hamax, producenta fotelików dziecięcych. Firma godna polecenia. Mam ich fotelik dla dziecka i jestem zadowolony. Sądzę, że będziesz zadowolony z zakupu.
majck Napisano 18 Lipca 2012 Autor Napisano 18 Lipca 2012 Dziękuję za odpowiedź. Dzisiaj odwiedziłem kilka sklepów rowerowych i wszędzie polecano mi bagażniki aluminiowe i odradzano zakup stalowego. W internecie nie znalazłem żadnych informacji z jakiego materialu są najlepsze. Z pewnością jest na forum wiele doświadczonych osób, proszę więc o pomoc, stalowy czy aluminiowy. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.