mrkura Napisano 17 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 W minoną niedzielę wybraliśmy się ekipą na krótkiego tripa. Trip był krótki, ale za to obfity w piękne zjazdy. Zapraszam do foto i video relacji. http://besendu.weebly.com/182012.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 17 Października 2012 Udostępnij Napisano 17 Października 2012 A ja polecam zjazd z Baraniej Góry czarnym szlakiem do Kamesznicy, w 100% do zjechania i daje dużą przyjemność z jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simasted Napisano 25 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Końcem sierpnia też wybrałem się z kuzynem wprost z Bielska-BIałej na szczyt Baraniej Góry, a następnie w kierunku Przełęczy Salmopol. To była największa jak do tej pory moja wyprawa w góry, zarówno jeśli chodzi o wysiłek jak i ilość kilometrów. Relacje z wypadu rowerowego na Baranią Górę możecie przeczytać na mojej stronie. Nakręciłem też filmik z drogi powrotnej z tej eskapady, który zamieściłem w dziale Filmy na tym forum. Zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.