jo_jacek Napisano 31 Marca 2006 Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Użyłem szukajki ale nic nie znalazłem, przeglądałem tez tematy o tym hamulcu i nic nie znalazłem. Może ma/miał ktoś możliwośc zważenia hamulca Deore 535 ? Bo jedną z wiekszych wad 525 była waga, jezeli dobrze pamietam ponad 600g.. moze w nowej wersji troche zeszli... może ktoś zważyć cały komplet (komplet tj. tarcza, zacisk, zalany przewód, klamka, adapter )? lub podac już zważony (nie mowie o danych katalogowych). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DENI Napisano 31 Marca 2006 Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 na co ty sie slinisz szkrabie pewnie wookie bedzie mial niedlugo 535 tylko czy zwazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 31 Marca 2006 Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 No mam ale wage pozyczylem , musze sie upomniec w koncu. Ale jedno co moge powiedziec ze o ile hample az tak ciezkie nie beda to tarcza tak bo jzu wrece sie czuje ze troch to wazy, moze zludzenie ale watpie. Mialem hayesa tarcze i odrazu czuc ze jednak w shimano wiecej stali jest ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roge Napisano 31 Marca 2006 Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Deore 535 przód. Klamka, zacisk, adapter pod tarczę 160mm, przewód 90cm - razem 340g. Tarcza XT 160mm - 130g. Śrubki i podkładki do tarczy - 14g. Śrubki do adaptera - 14g. Łącznie cały zestaw waży 498g. Ważone na wadze o dokładności 2g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 No to na moje oko tarcze ktore mam , sama tarcza , to jakies 150-160g :/ , ale sprawdze. Tarcze Hayes sa lekkie 100-105g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 1 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Czyli jednak sporo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenoxs Napisano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 powiedzcie mi czy opłaca się dozbierać 30zł i kupić deore 535 zamiast 525?? Wiem tylko że jest sztywniejsza 535. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIC Napisano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 i lzejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 powiedzcie mi czy opłaca się dozbierać 30zł i kupić deore 535 zamiast 525?? Ja tak zrobiłem (275 zł w Bikestacji) - na razie wszystko hula bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.