gello1 Napisano 17 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Witam mam pytanie czy piasta w tych kołach głownie tylna jest na lożyskach maszynowych(4szt) czy zwykła na kulkach i konusach? Chciałem się dowiedzieć coś w necie na ich stronie. Ale ich SUPORT jest tragiczny i nic tam nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z0neee Napisano 17 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 koła z cube? Jeśli tak to kulki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gello1 Napisano 17 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 z CUBE tak się domyślałem. THANKS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z0neee Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 kupiłeś je? jeśli tak to napisz ile dałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gello1 Napisano 19 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Nie kupiłem. Koleżanka zatopiła bębenek i chciałem wiedzieć jak są zbudowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.