karpik75 Napisano 16 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 (edytowane) Wstawiajcie tu linki do zabawnych lub ciekawych filmików znalezionych w necie. Prosiłbym również o info przy linku czy film jest z gatunku hard core, gdyż nie wszyscy lubią takie widoki To ja zacznę. Filmik z cyklu głupich w świecie nie brakuje: http://youtu.be/arq3ahpqzGc Edytowane 16 Lipca 2012 przez karpik75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 16 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 (edytowane) Lubicie adrenaline ale czy aż taka : http://www.youtube.com/watch?v=psVRJGD-790 Filmik nie działa (karpik75) Edytowane 17 Lipca 2012 przez karpik75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 16 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 (edytowane) Karpik ; NL wita Tam w sumie borsztajny niskie są, to nie był przygotowany na taki skok, a jeszcze pewnie się do przodu wychylił, kółko podbiło i lecimy ... Skorpion ; wyścigi z pod znaku Red Bull nie raz oglądałem i nie wiem, jaką trzeba mieć odwagę na taki zjazd :| A film mówicie, no to macie mój ulubiony Red Bull. przy tym, to nic. http://www.youtube.com/watch?v=VzZkKE9Z35g Edytowane 16 Lipca 2012 przez DEVILEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 17 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 (edytowane) Dzieci też potrafią wymiatać na kole. Synek ma 9 lat i pomyka, aż miło. http://youtu.be/3yxOo-g2kX0 Edytowane 17 Lipca 2012 przez karpik75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 17 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Nie tylko w samochodzie można mieć nos czyli dopalanie : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 O mechaniku rowerowym z dedykacja dla cziko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 18 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Mocarz jakich mało - Danny McAskill. Spośród wielu jego filmików na YT, ten lubię najbardziej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Ktos i kiedys powiedział nie liczy się jaki rower się ma tylko jakie umiejętnosci ten filmik jest tego dowodem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 18 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 (edytowane) nie liczy się jaki rower się ma tylko jakie umiejętnosci prawda stara jak świat Edytowane 18 Lipca 2012 przez karpik75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Skorpion nawet wiem kto Ci to powiedział, jak kupowałeś rower;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzikO Napisano 19 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Na pewno nie ja Jak chcesz mieć przedni amortyzator w oku to możesz próbować tak jak on skakać na tym czymś ale dobrze się ubezpiecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzikO Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 (edytowane) Edytowane 25 Lipca 2012 przez CzikO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafik1000 Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Wybrałbym się tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzikO Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 A ja nie bo gleba przy takiej prędkości to szpital na pół roku pewny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 (edytowane) filmik fajny fajnie się ogląda ja też bym z chęcią tak pojechał ale nie przy takiej prędkości raczej. Wywrotka przy takiej prędkości kończy się ciężkim poturbowaniem lub też śmiercią korekta karpik75 Edytowane 26 Lipca 2012 przez karpik75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 http://www.sadistic.pl/it/policyjny-rower-vt31639.htm Rower policyjny hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 27 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 O to czemu trzeba uważać na ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVBTM Napisano 27 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 28 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Dla maniaków lampek w rowerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVBTM Napisano 29 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 http://www.youtube.com/watch?v=VUyJigreWlo&feature=related Gorąco polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shanex Napisano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Rozwalił mnie ten filmik z elektroniką w rowerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 19 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 (edytowane) Widziałem ten filmik z lampkami dużo wcześniej zanim wstawił go skorpion... dla mnie to jest przerost formy nad treścią, ale jak gościu lubi to czemu nie, czekam na jego kolejny filmik jak wstawia drzwi do roweru Edytowane 19 Sierpnia 2012 przez karpik75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 ponoć okład z błota robi dobrze na cerę hehe a tu tak do jaj o rowerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Rowerek kieszonkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 2 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Chłopaki z Wadowic dają czadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi