razorjack Napisano 16 Lipca 2012 Napisano 16 Lipca 2012 ostatnio kupiłem oponę http://allegro.pl/sc...2350153558.html Schwalbe Fat Albert Front 2.4'', opisana jako Evo, TrailStar, Tubeless Ready, SnakeSkin. - robiona dla Cube (czerwony prostokącik Cube z boku) Znajomy też kupił taką oponę, ale potem zobaczył co to i szybko zwrócił, następnie kupił taką samą oponę (evo, trailstar itp.), tylko znacznie drożej i nie dla Cube. No i co zauważono: Opony są niby te same z parametrów, ale się się różnią, klocki w mojej oponie są twardsze - tak jakby to nie była wersja Trailstar. swojej opony już raczej nie zwrócę, bo była ze mną 5-6 razy w górach. W każdym razie coś jest nie tak, rozumiem że sprzedawca napisał po prostu to co jest na oponie, ciężko mu coś zarzucić. ale opona nie jest taka jaką chciałem. Czy ktoś spotkał się z podobnym przypadkiem ??
Greg00 Napisano 16 Lipca 2012 Napisano 16 Lipca 2012 ja jezdzilem na racing ralphie i rocket ronie pare lat, w tym roku po raz pierwszy na wydaniu cube bez roznicy, poza wizualnymi
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.