Skocz do zawartości

[telefony] Guglowaty Android vs Łindołsowskia Nokia vs Ajphonowski iOs vs Cegły z Geriatrii

durnykot

Rekomendowane odpowiedzi

Chodziło mi o ten fragment:

Endo w wersji na iOS w ustawieniach ma tryb oszczedzania baterii,

;)

I chyba wolę dokładniejszy zapis, niż oszczędność.

I rozumiem, że te testy były robione w sposób powtarzalny, że 2x mniej baterii zżera?

Jeśli chcesz mieć wiarygodny test, trzeba przejechać tą sama trasę 2-3 razy, przy wyłączonym GSM (tryb samolotowy) i całkowicie wygaszonym ekranie. Wtedy masz dopiero pewność jaka jest różnica.

Sam z resztą taki zrobię, skoro tak piszesz ;)

Ja mam LG L9, polecam;) Mniejszego ekranu już nigdy nie zaakceptuję.

Popieram - mam Note II i do mniejszego już nie wrócę. Czekam na Note III :D

Wystukane na klawiaturce lub nabazgrane rysikiem na tablecie Galaxy Note za pomocą Tapatalk 2

Witajcie ,wiem że tutaj pytanie jest o nasze komórki ale z racji poszukiwania "nowego mojego telefonu" a raczej smartfonu mam pytanie czy ma ktoś może Samsung Galaxy Xcover 2 !? Szukam czegoś co wytrzyma więcej niż obecny mój iphone 3gs . Jeśli ktoś posiada niech opisze plusy i minusy telefonu .

THX

Hehe przez ostatnie 3 lata tak się przyzwyczaiłem do codziennego ładowania że po tygodniu to chyba bym nie znalazł ładowarki ...

Przy teoretycznych 30 - 40 dniach czuwania to zapewne przez przypadek wpadła by do kosza jako nieprzydatny śmieć :)

Pozdro

zgadzam sie, mialbym podobnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...