Kiciok Napisano 9 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Chodziło mi o ten fragment: Endo w wersji na iOS w ustawieniach ma tryb oszczedzania baterii, I chyba wolę dokładniejszy zapis, niż oszczędność. I rozumiem, że te testy były robione w sposób powtarzalny, że 2x mniej baterii zżera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 9 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Co do dokladnosci zapisu, nie zauwazylem roznic, natomiast co do powtarzalnosci to uzywam wersje Pro od 2 -1,5 miesiaca. Przy okolo 3-4 godz pracy zuzywa mi okolo 30% baterii, wersja Lite zzerala okolo 50%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 9 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Jeśli chcesz mieć wiarygodny test, trzeba przejechać tą sama trasę 2-3 razy, przy wyłączonym GSM (tryb samolotowy) i całkowicie wygaszonym ekranie. Wtedy masz dopiero pewność jaka jest różnica. Sam z resztą taki zrobię, skoro tak piszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 10 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Bardzo proszę przenieść wasze dywagację o GPS i aplikacjach do zapisywania tras do odpowiedniego tematu: [GPS] Aplikacje rowerowe na androida, symbiana i inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 A gps i aplikacje nie dotycza telefonow? Byla mowa o telefonach oraz uzywaniu na nich Endomondo. Temat krazy caly czas zwiazany z telefonami wiec nie rozumiem po co ten lament Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz111 Napisano 13 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Mój telefon-- xperia t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 13 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Miałem wziąć w Play przy przełużeniu umowy HTC Desire X, jednak okazuje się, że ich nie ma i nie będzie Znacie coś w podobnym przedziale cenowym wartego uwagi? Wyświetlacz min 4", procek 2 rdzenie 1GHz i 768MB RAMu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz111 Napisano 13 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 A dadzą ci coś do wyboru na przedłużenie umowy, czy sam planujesz kupić telefon tej klasy? Możesz zwrócić uwagę na: xperie p galaxy s2 lg l9 nokie n8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 13 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Wszystkie te telefony na normlnym rynku OK, ale w Play przy abo 69zł osiągają ceny ponad 300zł. A mi zależy na sensownym telefonie do 150zł. Chyba wezmę SXJ albo LG L7 i sprzedam, a pozostanę przy moim HDZ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lynics Napisano 13 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Xperia X10 Mini Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 13 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Chyba wezmę SXJ albo LG L7 i sprzedam, a pozostanę przy moim HDZ. Wszystkie 3 telefony, są siebie warte... Xperia S, galaxy S2, takie raczej minimum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alicjajanas87 Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Ja mam LG L9, polecam;) Mniejszego ekranu już nigdy nie zaakceptuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Od dziś Nokia Lumia 920 <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kociol2011 Napisano 21 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 LG L3 ! Polecam dla początkujących ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaweuszek Napisano 21 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Ja mam LG L9, polecam;) Mniejszego ekranu już nigdy nie zaakceptuję. Popieram - mam Note II i do mniejszego już nie wrócę. Czekam na Note III Wystukane na klawiaturce lub nabazgrane rysikiem na tablecie Galaxy Note za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcind Napisano 21 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Witajcie ,wiem że tutaj pytanie jest o nasze komórki ale z racji poszukiwania "nowego mojego telefonu" a raczej smartfonu mam pytanie czy ma ktoś może Samsung Galaxy Xcover 2 !? Szukam czegoś co wytrzyma więcej niż obecny mój iphone 3gs . Jeśli ktoś posiada niech opisze plusy i minusy telefonu . THX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro71 Napisano 22 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 nokia 100 nic dodać nic ująć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 22 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Taa to jest telefon !! Max czas czuwania - 35 dni miazga. Licząc żywotność ogniwa na 1000 cykli ładowania ... mamy telefon na 95 LAT na jednym aku Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 22 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 E tam... samsung e2370 ponad 40dni czuwania ;P jego bym wolal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smyq90 Napisano 22 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 A wy macie telefony do czuwania czy korzystania ? Dla mnie tydzień bez ładowania przy normalnym korzystaniu byłoby miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 22 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Hehe przez ostatnie 3 lata tak się przyzwyczaiłem do codziennego ładowania że po tygodniu to chyba bym nie znalazł ładowarki ... Przy teoretycznych 30 - 40 dniach czuwania to zapewne przez przypadek wpadła by do kosza jako nieprzydatny śmieć Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lalala Napisano 22 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 nokia n8 , darmowa navi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 24 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Hehe przez ostatnie 3 lata tak się przyzwyczaiłem do codziennego ładowania że po tygodniu to chyba bym nie znalazł ładowarki ... Przy teoretycznych 30 - 40 dniach czuwania to zapewne przez przypadek wpadła by do kosza jako nieprzydatny śmieć Pozdro zgadzam sie, mialbym podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 24 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Galaxy 4 z internetem 7.4Mbps śmiga aż miło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benek196 Napisano 28 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 ja posiadam dość słaby telefon a mianowicie: Sony Xperia J ale nie narzekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.