Mod Team durnykot Napisano 16 Lipca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Kontynuacja wcześniejszego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubj01 Napisano 16 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Sony Ericsson Xperia neo v z androidem 4.0 nie ścina się, nie wyłącza bez powodu i ładnie wszystko chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
humorek Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Sony Ericsson Xperia neo v z androidem 4.0 nie ścina się, nie wyłącza bez powodu i ładnie wszystko chodzi Masz jakiś dobry patent aby se przymocować do kierownicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mokokoko Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Czarne HTC One X z androidem 4.0.3, Sense 4.0 i Endomondo Pro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FilipEcki Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Galaxy S z androidem 4.0.4 Działa szybko i sprawie, bez resetów itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaniszMTB Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Samsung C3350 Solid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion84 Napisano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Galaxy S II 16 GB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeremiach Napisano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 iPhone 4 16gb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulbacz Napisano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Samsung Galaxy SII i9100 16Gb black Android OS 4.0.3 Stock / Kernel Custom O.C 1200MHz-1600MHz Po prostu maszyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romero Napisano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Galaxy s2, stock 4.0.4 i jest ok:) Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 10 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 A ja nokia N8 na Symbian Belle. Fotki robi jak mały kompaktowy aparat , na baterii bywa ze i tydzien wytrzyma Są na forum właściciele Galaxy SIII ? Interesuje mnie ile w rzeczywistości trzyma wam bateria, ew w SII albo iphone 4S. Moja N8 przy zoptymalizowanych ustawienia, bez wodotrysków używana jak zwyczajny telefon do normalnego dzwonienia i pisania sms spokojnie wytrzymuje ok 5 a nie używany do nawet 7dni ale chce kupić coś nowocześniejszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati1992 Napisano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 HTC Wildfire S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djdan Napisano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Nokia N8- super zdjęcia, na baterie nie narzekam, system Belle, podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piszaman Napisano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Mój stray, poczciwy Sony Ericson W995. Jak mi się zepsuje to kupuję drugi, taki sam. Słuchawki jakie dostałem, dokanałowe, biją na łeb moje wcześniejsze Seenheisery HD 202. Bateria ok, aparat ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Samsung Galaxy Y - mały, szybki, z dziadowym aparatem Mody? OC na 900MHz, Swap, DSP, Bravia... Zbiera się młody, choć gdy trzeba, GPS bywa zdradliwy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito Napisano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Samsung Galaxy 3 I5800 jest oki W najblizszym czasie zmiana na Iphone 4s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek902 Napisano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Obecnie galaxy sII od ponad roku, wcześniej iphone 3gs/3g Obecnie myślę nad galaxy sIII lub poczekam na iphona 5 Ktoś pytał,galaxy s2 ląduje codziennie ,jak się uprzesz to dociagniesz do 48h ,ale to zależy od Ciebie i tego co robisz w telefonie ...masz smartfona to laduj go codziennie ,ja się przyzwyczaiłem jak bym myślał o baterii to bym kupił nokie e52 Wysłano z GT-I9100 z użyciem Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 13 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Obecnie galaxy sII od ponad roku, wcześniej iphone 3gs/3g Obecnie myślę nad galaxy sIII lub poczekam na iphona 5 Ktoś pytał,galaxy s2 ląduje codziennie ,jak się uprzesz to dociagniesz do 48h ,ale to zależy od Ciebie i tego co robisz w telefonie ...masz smartfona to laduj go codziennie ,ja się przyzwyczaiłem jak bym myślał o baterii to bym kupił nokie e52 Wysłano z GT-I9100 z użyciem Tapatalk To ja za samsunga podziękuję, zobaczymy co pokaże iphone5, pewnie też szału z baterią nie będzie. Mam E52, normalnie używana wcale nie trzyma dłużej od N8, w dodatku ma strasznie słabą antenę i fatalną jakość połączeń w porównaniu do n-ósemki. Kurde niby smart-phone to dalej powinien być phone.. a jednak okazuje się że nie koniecznie, co komu po telefonie z którym trudno obyć się parę dni bez ładowarki, ba nawet 1 dzień, ledwo trzyma zasięg - no prawie jak w kiepskim filmie grozy. Wszystko to w zamian za świecidełka w postaci gierek, widgetów, pierdyliarda zbędnych aplikacji i innych pierdół w opakowani z plastiku, byle tylko wymienić po roku/dwóch za cenę laptopa. Kto nie miał Nokii 6310 nie zrozumie.. Widzę że na razie trzeba pozostać przy "final-fantasy symbiana" czyli N8, puki nie trafi się coś naprawdę fajnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek902 Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 tzn to co napisałem że 48h to max to trochę przesada , bo to zależy od tego co robisz ... akurat przy moim użytkowaniu telefony 48h to max , ale bedąc na wyjezdzie gdzie nie używałem telefonu i leżał sobie (sporadyczne rozmowy , jakieś smsy) dociągnąłem jakoś do 5 dni i było chyba 21% bateri. Kupując smartfona trzeba się z tym liczyć , coś za coś ... ja sobie to cenię bo odkąd używam smartfonów to przestałem ze sobą wszędzie taszczyć laptopa . Co do IP5 może być ciekawie , ale pamiętaj jedno, Iphony mają zintegrowane baterie które jak wiadomo się zużywają ( przerabiałem to osobiście) i wymiana takiej bateri to spore koszta , sam tego nie zrobisz ... a np w samsungu , zajedziesz baterie to idziesz kupujesz nową za kilka dych i działa dalej jak nowy ... byłem zakochany w IP odkąd kupiłem pierwszą wersje , i nie chciałem patrzeć na żadne inne telefony , 3gs chciałem zamienić na 4g ...ale pojawił się galaxy sII i doszedłem do wniosku że 4g nie oferuje nic poza nowym wyglądem w porównaniu do 3gs ... i tak właśnie stałem się użytkownikiem androida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romero Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Mi stać trzeba przeważnie 24h przy baterii 1650 mah Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tedolf Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 nokia n97 mini, fajny telefon lecz producenci zastosowali zbyt słabą baterię i przy dużym użytkowaniu codziennie trzeba ładować, jest to symbian s60 v5, nie ma zbyt dużo aplikacji na ten model, ale mi to nie przeszkadza, nie jestem typem osoby która kupuje telefon do zabawy. Aparat świetny, wygodna klawiatura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shanex Napisano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 LG KP-500 Cookie, więcej mi nie potrzeba. Telefonu nie polecam niecierpliwym. Ma tendencje do zawieszania się. ale jednak kusi mnie by zakupić coś z androidem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 ...ale pojawił się galaxy sII i doszedłem do wniosku że 4g nie oferuje nic poza nowym wyglądem w porównaniu do 3gs ... i tak właśnie stałem się użytkownikiem androida I znowu takie bezsensowne gadanie. Wystarczy spojrzec na specyfikacje i dane techniczne, nie wspomne juz o aktualizacji iOS, ktory wniosl wiele nowych rzeczy wraz z premiera ip 4. Natomiast te wszystkie tysiace roznych androidowych wynalazkow, jakie maja roznice miedzy soba? Roznia sie procesorem, iloscia RAM oraz wielkoscia wyswietlacza. Jestem przekonany, ze kazda z generacji iphonow w stosunku do poprzedniej, jest bardziej innowacyjna, aniezeli onne modele telefonow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turina Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Sony Ericsson Xperia neo v z androidem 4.0 nie ścina się, nie wyłącza bez powodu i ładnie wszystko chodzi Mam dokładnie to samo, były problemy z zasięgiem, ale poszedłem do punktu Play i wymieniłem kartę Sim na nową, podobno z nią był problem i faktycznie dało to rezultat. Bateria trzyma 2 dni przy normalnym urzytkowaniu: 15 smsów, 10-20minut rozmowy, godzina słuchania muzyki, 2-3 zdjecia, chwila gry, przejrzenie fb, sklepu play.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexagon5800 Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 A ja mam nokie 5800 już 2,5 roku . Ogólnie telefon oceniam na 4- . Kusi mnie żeby coś kupic z wiekszym ekranem itd , ale chyba sie zabardzo przyzwyczailem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.