Marix Napisano 31 Marca 2006 Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Witam Potrzebuje kupic oponke na tył bo mam raczej terenową, na zime. do przodu przywroce moja stara Ritchey speedmax(bardzo je lubie i polecam świetne oponki) do tyłu moze i bym kupil taką samą ale ezdzilem n a takiej i na tyle ona sie bardzo szybko zuzywa (opona jest dosc miekka no i bieznik szybko sie zuzywa) wiec potrzebuje cos wytryzmalszego co ma małe opory toczenia i daje rady w terenie (wiadomo duzo nie mozna wymagac) cena do 40 zł co proponujecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnus Napisano 31 Marca 2006 Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 ja uzywałem czasowo w streecie w którym śmigam KENDY KOBRY 1,95x26" . 25 zl za sztuke dalem, opory toczenia po prostu przesliczne:) (nie to co teraz na gruuubych dirtowych oponkach). Moze przyczepnosci za dobrej nie maja ale cena i opory są jak najbardziej OK. trudno tez sie je zakłada. I takze waga jest dosyc ciekawa jak za taką cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.