viper512 Napisano 16 Lipca 2012 Napisano 16 Lipca 2012 Witam. Szukam sztycy do mojego LEVELa A2 i pancerzy, oraz linek. Oczywiście niedrogo. Na Allegro natrafiłem na sztycę Amoeba Borla. Podobno dużo ludzi ją ma. Warto ją zakupić? Jakie są jej zalety a jakie wady? Również ta sama sprawa tyczy się pancerzy i linek. Widziałem też na allegro zestawy pancerze+linki i wszystko co potrzebne od vincere firmy UNEX za 18zł. Spodobały mi się, bo można je dostać w wielu kolorach i są niedrogie. Warto je kupić? W zestawie są 2m pancerza, 10 koncowek pancerza(niestety plastikowe, ale teraz też takie mam i działa wszystko dobrze), 2 końcówki linek i 2 linki galwanizowane(jakie to są? lepiej zainwestować w jakieś inne, czy mogą być? Przerzutki i hamulce seryjne z A2 2009) Myślę, że lepsze linki mi nie będą potrzebne. Używa ich ktoś? Warto kupić? Jakie mają wady? A może znajdę coś lepszego w podobnej cenie? Z góry dziękuję, Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.