kitof26 Napisano 16 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Witam Wszystkich Mam pytanie czy w manetkach shimano deore SL-M90 można odkręcić wskaźniki ???. Będę wdzięczny za szybką odpowiedź. Dzięki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 16 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 SL-M590 jak już. Nie jestem w 100% pewny, ale raczej nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 16 Lipca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Odkręcić można ale zostanie dziura, którą wypada zaślepić a takich zaślepek dla deore chyba nie ma ale nie jestem pewny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitof26 Napisano 16 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 mhm dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudlatty Napisano 16 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 a takich zaślepek dla deore chyba nie ma ale nie jestem pewny. Jakiś cienki metal, nożyce do blachy i do roboty . Sam mam zaślepki "samoróbki" i nawet całkiem ładnie się prezentują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 16 Lipca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 NO można można jak sie ładnie obrobi i pomaluje czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.