ElDiablo Napisano 16 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Jako że gratisy od Jakuba dotarły proponuję spotkanie w celu ich odebrania i poznania się "naszej" grupy zamawiających. Miejsce - charakterystyczne. Podzamcze, przy fontannach - najłatwiej się będzie znaleźć. Godziny popołudniowo-wieczorne (19-20) żeby wszyscy byli już po pracy i dali radę. Plusy - poznamy się, będę miał święty spokój z tematem na raz Minusy - nie stwierdzono..... Dawać no znać co myślicie* Sebastian *przyjmuje tylko i wyłącznie ewentualne zachwyty powyższą propozycją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
N0rbas Napisano 16 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 hej, jak dla mnie pomysł super miejsce też to może jutro (wtorek 17.07) parę minut po 19tej (o ile reszcie koleżeństwa termin będzie pasował) pozdrawiam N0rbas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 16 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Poczkaj no momencik Norbert - zobaczymy co reszta wiary napisze, poza tym oblukamy jeszcze pogodę... Jakoś w deszczu nie uśmiecha mi się stać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 16 Lipca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Spoko, jak dla mnie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 16 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 19 dla mnie jest jak najbardziej ok. Dzień dowolny. Aczkolwiek na listę się nie zapisałem, więc nie wiem czy zostałem uwzględniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 16 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 zostałeś.. po prostu nie było innego wyboru już i dostałeś co zostało Ok. Lookać proszę w ciągu dnia na ten temat... jak będę miał jechać - dam znać Najwyżej przejadę się dwa lub trzy razy - w sumie mamy okres urlopowy, więc nie wszyscy mogą/muszą czytać ten wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 17 Lipca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 I jak tam? Dziś o 19 na podzamczu, czy inny termin (ja się dostosuję - wakacje mam )? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 17 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Dzisiaj nie dałem rady.... dopiero wróciłem z pracy.... sorry. Prawdopodobnie jutro, o ile będzie pogoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Żeby dotrzeć na czas musiałbym wiedzieć przed 17:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
N0rbas Napisano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Cześć, chciałbym się przypomnieć i zapytać czy robimy spotkanie w celu odebrania gadżetów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 30 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Oczywiście - w wakacje połowy ekipy nie było, to sobie odpuściłem. Ale teraz będzie się można zderzyć, może w weekend jakoś na podzamczu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Sobota pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
N0rbas Napisano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Sobota pasuje. super mi sobota też pasuje, najlepiej koło południa pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 30 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 O, ja już o tym zapomniałem Sobota jak najbardziej ok, niedziela odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 31 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 To jak, jutro, punkt południe pod kolumną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 O co kaman z tymi gratisami??? dla każdego kto się zjawi czy określonej grupy?? i jeżeli dało by radę to można tak ok 13 bo muszę odebrać moją panią z powrotu wakacyjnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LFC Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 · Ukryte przez safian, 31 Sierpnia 2012 - Brak powodu Ukryte przez safian, 31 Sierpnia 2012 - Brak powodu Ja już odebrałem. Odnośnik do komentarza
ElDiablo Napisano 31 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Dla tych którzy dokonali zakupu ciuchów forumowych... jutro rano dam znać odnośnie tego czy dam radę podjechać na podzamcze i o ktorej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 słabo nie łapię się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.