Rulez Napisano 23 Lipca 2012 Napisano 23 Lipca 2012 Rozmiar M zapewne da sobie radę w łatwym terenie, choć uzyskanie optymalnej pozycji na rowerze może nie być takie łatwe, wg. mnie rozmiar L jest lepszy (większa baza kół - stabilniejszy w trudniejszym terenie czy na stromych zjazdach), w każdym bądź razie ja mam 182 cm i brał bym L .
LukaszBike Napisano 23 Lipca 2012 Autor Napisano 23 Lipca 2012 epawel zaloguj się na stronie cyklopoint.cz - wtedy dostaniesz kartę, która upoważnia do 10% zniżki nawet na przecenione rowery... tzn. teoretycznie dostaniesz bo ja czekam 3 tygodnie i cisza... A zrobiłem to tak - aktualnie rower w sklepie kosztuje 38 700 KC, poszedłem i powiedziałem, że logowałem się na ich stronie i czy dostanę jeszcze 10% - za pierwszym razem powiedzieli, że obowązuje to na Meridy a na Gianta mogą mi dać 5%... podzękowałem. Przyszedłem za kilka dni bo chciałem jeszcze rower obejrzeć, powiedziałem, że chcę się przejechać - ok, pojeździłem, postawiłem rower w sklepie i tak dumałem. Podszedł koleś (jakiś inny niż ten, który wyciągał mi rower - aktualnie zajmował się obsługa klienta) i się pyta, czy może pomóc - powiedziałem, że może mi pomóc z ceną bo trochę drogo - powiedział, że da mi 10% zniżki ale najpierw nie zauważył, że rower jest już przeceniony o 10% w stosunku do ceny wyjściowej i wyliczył mi na te 38700 KC. Powiedziałem, że ok ale 10% od ceny przecenionej czyli 38 700 - 10% bo rejestrowałem się na ich stronie - powiedział ok, przazał to sprzedawcy i poszedł na serwis... po tym, jak rozmawiał ze sprzedawcą stwierdziłem, że pewnie jakiś kierownik - sprzedawca tylko przytaknął głową i tyle... Myślę, że najlepszy pomysł to osobista wizyta - niestety zależy, na kogo trafisz...
yhek Napisano 9 Sierpnia 2012 Napisano 9 Sierpnia 2012 Ogólnie jeśli ktoś potrzebuje roweru to polecam zakupy w Czechach - ceny są według mnie dużo niższe i w prawie każdym sklepie można wynegocjować minimalnie 10% zniżki. Jeśli ktoś będzie zainteresowany to chętnie pomogę z tłumaczeniem/wyszukiwaniem (oczywiście w miarę czasu...) Witaj, czy byłbyś tak uprzejmy i sprawdził dla mnie cenę X1,X2,X3 rozmar L. Byłbym w stanie przyjechać po rower a przy okazji zaprosić na kawę.
LukaszBike Napisano 16 Sierpnia 2012 Autor Napisano 16 Sierpnia 2012 Cześć, w Cykloworldzie już niestety Giantów nie sprzedają ale możesz spróbować porównać ceny na http://www.heureka.cz pozdrawiam,
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.