dziara444 Napisano 15 Lipca 2012 Napisano 15 Lipca 2012 Taka mała freeraidówka..... pedały będą platformy octane one...
sweenytodd Napisano 15 Lipca 2012 Napisano 15 Lipca 2012 fajny rowerek...a tak swoja droga moze cusik o osprzecie:)
kamil13342 Napisano 15 Lipca 2012 Napisano 15 Lipca 2012 Napisz specyfikacje i napisz, ile za niego dałeś
dziara444 Napisano 15 Lipca 2012 Autor Napisano 15 Lipca 2012 rama: mongoose fireball 15 cali obręcze i piasty: dartmoor opony: schwalbe 2.35 kierownica i mostek: truvativ hamulce: shimano saint 800 tarcze: shimano 160 mm korba: truvativ suport: truvativ przerzutka: shimano deore kaseta: 9 shimano deore sztyca siodła: zoom siodło: activ pedały: bedą docelowo octane on platformy amor: marzocchi bomber DJ 3 Kilka elementów ulegnie w najbliższym czasie wymianie ale czekam na przypływ gotówki : ) Nie mam pojęcia ile mnie kosztował bo składałem go dość długo i straciłem rachube. Większość części to elementy używane kupowane po okazyjnych cenach. Rower złożyłem sam i jest to mój pierwszy rower złożony samodzielnie. Duma mnie rozpiera : )))
Pytanie
dziara444
Taka mała freeraidówka.....
pedały będą platformy octane one...
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.