GiorgioZS Napisano 14 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Witam. Szukam firmy ktora wmiare tanio i sprawnie zrobi uszyje na zamówienie stroje kolarskie pełne. Jak ktoś się orientuje w jakiś firmach prosze o info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba1b1 Napisano 14 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Witam. Szukam firmy ktora wmiare tanio i sprawnie zrobi uszyje na zamówienie stroje kolarskie pełne. Jak ktoś się orientuje w jakiś firmach prosze o info. TOP PRINT w łodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 14 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 TopPrint robił nasze forumowe ciuszki ... jakość jest jak najbardziej OK Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba1b1 Napisano 14 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Ja kupiłem tam koszulkę i jest OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GiorgioZS Napisano 14 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Ok. Dzięki wielkie za wszelkie informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 14 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Dokładnie - Top Print polecam.. Również mam ich ciuchy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.