Skocz do zawartości

[Pytanie] Znacie może model tego roweru ?:)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Aaa zapomniałem napisac , że zdecydowałem się na zakup , ale jutro jadę po rower :) Jutro ok. 10 napiszę wszystko dokładnie co i jak oraz wstawie zdjęcia :)

Napisano

Ciekawa jestem czy dostałeś potwierdzenie zakupu tego roweru, spisałeś umowę, upewniłeś się, że rower nie jest kradziony. Może to trochę poza tematem, ale to rowerzyści tak bardzo napędzają rynek kradzieży rowerów w PL.

Ostatnio pomagałam tak kupić rower koledze. Idziemy do gościa, bo miał naprawdę spoko rower za około 2000zł. Oczywiście na miejscu okazało się, że nr ramy nieczytelny, Pan rower dostał w prezencie (taaaaaaaa jasne), paragonu brak, rodzina od której dostał (co niby miała mieć paragon) wyjechała i bla bla bla. Jak pow że chcę zrobić zdjęcia to mało mnie nie przegonił.

Ja już ciśnienie sporo ponad normę, a kolega do mnie - BIERZEMY super rower. Mówię mu, że na 200% kradziony, a on na to - CO Z TEGO??? :/

Ostatecznie roweru nie kupiliśmy, a zanim przyjechała policja (45min) to facet się ulotnił. Mój kolega umówił się z nim pod własną klatką.

Oczywiście czekamy na relację jak się sprzęt sprawuje i mam nadzieję, że akurat z tym rowerem jest wszystko ok :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...