Skocz do zawartości

[Pytanie] Znacie może model tego roweru ?:)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam :)

Po prostu model jest mi bardzo potrzebny żeby zobaczyć ile on jest warty.. Albo jak się znacie to wy mi powiedzcie ile warte jest takie cacko :) Z góry dziękuję :) Aaa i jeszcze jedno.. czy ten rower nadaje się w teren ?

Oto zdjęcie: ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting

Jak najbardziej rower nadaje się w teren. Cena roweru moim zdaniem max 1000zł ale nie jestem specem w wycenie. Czekaj na odp innych co do ceny.

Napisano

A za 1200zł opłaca mi się kupić? :) trochę używany , ale stan bdb :P Tam to stara strona to cena nie ważna ;p

Za 1000 zł bierz :D ale jak możesz to zrób lepsze foto rowerku to zobaczę co i jak i powiem Ci czy się opłaca

Napisano

Oczywiście, jeżeli obecny właściciel da ci potwierdzenie sprzedaży roweru wraz z nr. ramy, dokładnie tak samo jak w przypadku sprzedaży samochodu, nawet wylegitymuj sprzedawcę na potrzeby umowy, (żeby nie było że sprzedała ci go Maria Sierota z ul. Krasnoludków 7). Jeżeli nie, to bardziej opłacalne jest dochodzenie znaleźnego, a jeżeli się nie znajdzie właściciel to po pół roku rower jest twój za darmo. Dokładnie się zastanów, bo za paserstwo nie warto siedzieć, a tym bardziej za frajerstwo. Nie jestem przekonany do kupna roweru z ulicy.

Napisano

Giorgio niestety więcej zdjęć na ten czas nie dam rady skołować , ale powiem , że.. rysy żadnej. I części są takie jak tam pod drugim zdjęciem napisane. No może jedna lub dwie części są inne. Po przetłumaczeniu z Niemieckiego na Polski - Google tłumacz :D

MTB: • męska Off Road

• 26-calowy

• MTB

• 7005 rama aluminiowa aktywny dwuosiowo

• 17-calowy

• 19-calowy

• 21-calowy

• X-Fusion Glyde RL Zablokuj prądem

• Suntour XC Pro widelec NS z lock-out

• Wbudowany stawki podatku

• Tioga Comp aluminiowy trzpień

: • kierownica Tioga Comp aluminium

• Shimano Deore hamulce tarczowe

• Shimano Deore hamulce tarczowe

: • piasty Shimano tarczowe

• Ritchey Disc OCR Pro felgi

• nierdzewne szprychy

• Continental Explorer opony

• Shimano M-440 Korba

• Shimano Deore przerzutka

• Shimano Deore XT 27-Speed ​​Przerzutka

• 27-biegowa przerzutka

• Shimano Deore Przerzutka przednia

• siodło Bulls

• Tioga Comp sztyca aluminium

• Tioga Comp Bar Ends

• Czarny

Napisano

Dobra dzięki wielkie ;p Temat jeszcze nie do zamknięcia, ponieważ chciałbym poczytać jeszcze więcej opinii o tym rowerze :)

Napisano

A co jeszcze wiesz o tym rowerze ? :) Byłbyś w stanie znaleźć na jakiejś stronce aukcję tego roweru ? :)

Będzie ciężko bo to stary model jak to bulls :P ale poszukam

Napisano

I jak giorgio ? Nic ? No dobra trudno .. :) Aaa i jeszcze jedno. Da się go jakoś "stuningować" ? W sensie , że kupić lepsze części itp. ?

Napisano
kupić lepsze części itp.
to zawsze, a jeżeli już będziesz mieć topowe części to masz kilku producentów więc zawsze z jednej na inną możesz sobie z nudów wymieniać. Np. jeżeli będziesz jeździł głównie po mieście to możesz dla szpanu zamontować Shimano Dura Ace II i zmieniać biegi elektronicznie a w domu na komputerze tuningować przełożenia, ale to już jest hipsterstwo w wydaniu rowerowym.
Napisano

to zawsze, a jeżeli już będziesz mieć topowe części to masz kilku producentów więc zawsze z jednej na inną możesz sobie z nudów wymieniać. Np. jeżeli będziesz jeździł głównie po mieście to możesz dla szpanu zamontować Shimano Dura Ace II i zmieniać biegi elektronicznie a w domu na komputerze tuningować przełożenia, ale to już jest hipsterstwo w wydaniu rowerowym.

hahahah rozwalił mnie ten komentarz :D

I jak giorgio ? Nic ? No dobra trudno .. :) Aaa i jeszcze jedno. Da się go jakoś "stuningować" ? W sensie , że kupić lepsze części itp. ?

Każdy rower można stuningować ; )

Napisano

Dobra zdecydowałem się na zakup tego roweru :) Kupie nowe częśći i myślę , że będzie jeszcze lepszy :) Dzięki za pomoc :)

Napisano

Dobra zdecydowałem się na zakup tego roweru :) Kupie nowe częśći i myślę , że będzie jeszcze lepszy :) Dzięki za pomoc :)

i co ile dałeś za rower ? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...