biker90 Napisano 17 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 (edytowane) Ja bym tam zapodał teamt o tym Zakopanem, a może ktoś się skusi? Wątpię 200km i to w nie najlżejszym terenie dla mnie to mega wysiłek bd, a co dopiero dla innych. Temat mogę założyć, ale bd tak jak zawsze, że dystans i pora o której wyruszamy ludzi odstraszy Edytowane 17 Lipca 2012 przez biker90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzikO Napisano 17 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Jak dla mnie 200 km to udręka. Na szosie idzie śmigać takie dystansy, ja tam wole krócej ale w terenie i z przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 17 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Czemu od razu udręka? Jak się umie jeździć, a szczególnie, że pojedziemy bocznymi drogami i lasami nie straszne, tylko że pewnie bd dużo pod górkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 17 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Ze mną wczoraj wygrała i dziś też pogoda wygra chyba, ze wieczorem mega ładnie się zrobi za oknem to może może się wybiorę na bike'a gdzieś na chwilę! A co do dystansu to nie taki długi jak na wyjazd o 7 rano, a powrót koło 22 z przerwą na obiad, teraz wyjazdy bd bardziej nastawione na zwiedzanie ciekawych miejsc i zabytków ponoć tak do 100km na wycieczkę przypadnie P.S Chcesz mapkę okręgu katowickiej oraz mapki północnej i południowej części Śląska? Bo dla cb trzymam, a ostatni mi taki pakiet został! Dystans nie długi, ale rozłożony na cały dzień ... Nie będę Ci już powtarzać kolejny raz. Sam wiesz, że jak mogłem, to leciałem na cały dzień. Mapkę masz tą z szlakami rowerowymi ? Bo mam taką i zastanawiam się, czy z niej ogniska na stargolu sobie nie zrobić, bo średnio dla mnie przydatna, skoro ostatnio zauważyłem, że pewna jej część, kończy się około Piotrowic, a akurat tam czegoś szukałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 17 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Wiem jak to było z tym wypadem mówiłeś mi więc nie ma co do tego wracać, przyjąłem wtedy do info swojego i nie ma problemu. No te mapki to są te co rozdaje Śląska Organizacja Turystyczna. Te mapki są z szlakami rowerowymi, szkoda, że na tych mapkach nie ma nazw ulicy. Można się zorientować co gdzie jest, jak się spotkamy to ci dam je! Dzisiaj Irkowi dałem i mówi, że zadowolony. Jak dają gratis to brać można i nie narzekać jak darmowe. Z resztą zobaczysz sam co to za mapki są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzikO Napisano 17 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 No racja 200km na cały dzień to nie taki straszny dystans ale zgadzam się z Devilkiem bo cały dzień to ja bym chętnie pojechał. Ale jak zostawię żonę samą to będę wysłuchiwać przez dwa miesiące jak ja mogłem :/ Taki los. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 17 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 (edytowane) No racja 200km na cały dzień to nie taki straszny dystans ale zgadzam się z Devilkiem bo cały dzień to ja bym chętnie pojechał. Ale jak zostawię żonę samą to będę wysłuchiwać przez dwa miesiące jak ja mogłem :/ Taki los. dlatego lubię tak jechać jak y wtedy z samego rana jakis mały tour de silesia hehe i reszta południa dla rodziny albo na dalsze wypady z innymi hehe .Devilek często z trasy na trasę rusza pamiętam, nasz 1 wypad przyjechał z family cup a pózniej z nami kręcił ma zdrowie pieron hehe Edytowane 17 Lipca 2012 przez skorpion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzikO Napisano 17 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Dla tego lubię soboty bo moja żonka pracuje od 8 do 13 i mogę trochę spokojnie ( bez wyrzutów ) pośmigać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 30 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Muszę przyznać ze brakuje mi wypadów z wami lecz czas zbytnio nie pozwala mi na wyjazdy .Praca po 12h zdecydowanie utrudnia mi to .To czego się obawiałem stało się mało czasu na przyjemnosci lecz gdy tylko będę miał wolne zaproponuje wam jakis mały wypadzik może cos do 60km jak kiedys mam nadzieje ze nowi ludzie z naszej ekipy też dołącza się .Na koniec wypadu oczywiscie proponuje ognisko kiełbacha itp .Ciesze się że są osoby które nie pozwalają umrzeć naszej grupie za co bardzo dziekuję .Termin podam wam wkrótce mysle ze ktos ze przyłaczy na wspolną jazdę pozdrawiam Marcin niech moc 2 koł bedzie z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 (edytowane) A Ja z innej beczki! Ciekawostka jest taka, że wreszcie mają wyremontować asfalt w Parku Chorzowskim: https://lh4.googleus...0830_182038.jpg Edytowane 30 Sierpnia 2012 przez biker90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Tak rzadko tam jestem, że nawet i te kocie łby bardzo mi nie przeszkadzają, co nie zmienia faktu, że miło z ich strony, że chcą się za to zabrać. Może w końcu będzie to alternatywa dla D3S i "pętli", właściwie w linii prostej. Co do czerwonego dywanu ; taa, yhm, już to widzę, jak coś się zmieni w temacie łazikowania ścieżka rowerową. Choćby to miało żółty, różowy, seledynowy kolor, to święte krowy dalej będą łazić całą szerokością, a nie swoim paskiem do tego przeznaczonym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lennox79 Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 A dla mnie całkiem dobra informacja , ja w parku jestem ze 3 razy w tygodniu i nie wiedziałem, że zamierzają coś remontować. Fajnie przeczytac z rana coś pozytywnego i nie mającego nic wspólnego z Amber Gold Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manitoupower Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 mam do was pytanie z innej beczki... nie moge sciagnac pedalu lewego,,, probowalem wszystkiego wciskajac do polaczenia wd 40 niciskajac ciagnac nawet udezajac w klucz by puscilo i nic... nie wiem co robic i mam jeszcze jedne pytanie mam korbe slx shimano na ht2 czy gdy jest ona w polozeniu do gory ( lewa strona ) a ja mam zalozony klucz 15-tke w strone kierownicy i udezam mlotkiem zwyklym w klucz by poluzowac pedal ale nic nie drgnie .. czy mozna uszkodzic korbe przez te udezenia? uszkodzic lozyska niewiem ... jestem troche przewrazliwiony na punkcie nowego sprzetu... w######ia mnie ten pedal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 1 Września 2012 Udostępnij Napisano 1 Września 2012 pewnie ze uderzeniami mozesz cos uszkodzic to wszystko zalezy jak mozno uderzasz , radziłbym Ci abys sprawił sobie młotek gumowy , co do pedała , wiesz ze tam jest lewy gwint? wg. mnie odkreca sie w prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manitoupower Napisano 1 Września 2012 Udostępnij Napisano 1 Września 2012 (edytowane) Grzegorz nawet mnie w######iaj okazało się ze jestem debilem i go przykręcałem, ale na swoje usprawiedliwienie powiem, że to była godzina 23 w nocy więc trzeźwo nie myślałem Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane 1 Września 2012 przez biker90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzikO Napisano 2 Września 2012 Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Nie ma co się przejmować nie ty pierwszy miałeś problemy z lewym gwintem w pedałach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 14 Września 2012 Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Nowego tematu nie będę zakładał, ponieważ średnio ma to sens. Coś wyparował temat humor, mój post i kilka innych, jakie zostały tam zamieszczone, a z całą pewnością nie spodobały się szanownemu Administratorowi, którym jest Skorpion ... Spojrzałem sobie w usuniętą zawartość i co takiego Ci się tam nie podobało ? Masz taki sam problem, jak koleś, którego przytoczyłem w poście i zabolało Cię to, czy jak ? Sorry, ale dla mnie i pewnie nie tylko, było to śmieszne, bo takich podstaw uczą dzieci w wieku 8 lat, a gdy ktoś jawnie wali takimi tesktami w sieci, to można się pośmiać. Idź lepiej pojeździć, bo chyba za dużo czasu wolnego masz na ratowanie świata od ludzkiej głupoty, a sezon Ci się kończy i planu nie wyrobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 14 Września 2012 Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Devil co tak ostro o co kaman? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 14 Września 2012 Udostępnij Napisano 14 Września 2012 i kto to pisze?! w każdym razie Devil ma racje. Nie można tak ot co usuwać rzeczy?? Aczkolwiek Marcin ma racje... pozdrower!;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 14 Września 2012 Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Wczoraj zamieściłem coś w temacie humor, który magicznie wyparował w nocy, do spółki z postami Karpika, z powodu urazy ( ? ) nie wiem czego, którą to wywołałem u Skorpiona swoim postem. To już nasz Administrator mógł wyedytować post/posty, a nie wywalić cały temat, chyba że jest to aż tak skomplikowana operacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 14 Września 2012 Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Raportować takie zachowanie. Dla niedojrzałych stanowczo mówimy nie! Nie mnie jednak ta grupa liczy sobie ponad 50 członków i powinna trzymać poziom i fason aczkolwiek jest inaczej! Haniebne zachowanie! Dymisji żądamy!! Lud postanowił pozdrower!;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 14 Września 2012 Udostępnij Napisano 14 Września 2012 (edytowane) No mógł, ale tego nie zrobił! Nie ma co nerwów tracić na to, każdy wie jak jest i to najważniejsze. A tak apropo to załóżcie nowy wątek "humor" i po sprawie Edytowane 14 Września 2012 przez biker90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 14 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Żalicie się jak małe dzieci a macie po 30 parę lat nie będę tolerował smiania się z innych to będzie tępione nie podoba się zmieńcie gupę.Humor to humor a nie krytykowanie czyis blogów pamietników itp komu się nie podoba droga wolna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 14 Września 2012 Udostępnij Napisano 14 Września 2012 (edytowane) To wy totalnie nie macie co robić chyba i nad czym dyskutować. Z innej perspektywy wygląda to tak jednemu coś nie pasuje to usunie, a drugi znów napisze i tak w kółko, nie umiecie się dogadać. W końcu nie macie ileś tam lat, tylko dorośli jesteście! Nie jest to trudne tylko chęci są potrzebne. Edytowane 17 Września 2012 przez CzikO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 14 Września 2012 Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Lubisz klikać co Skorpion?? Klikanie nie zawsze towarzyszy myślenie, prawda?? Co Ty na to????? pozdrower!;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi