kaapeo Napisano 14 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Zastanawia mnie czy da się zamontować u mnie z tyłu hamulec hydrauliczny, raczej trzeba zmieniać ramę, ale może jednak wole się zapytać bo aktualnie mam hybrydę i hamulec na tył leży sobie nie używany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalK Napisano 14 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Do tej ramy się nie da. Można tylko bagażnik/błotniki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czervco Napisano 14 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 raczej trzeba zmieniać ramę :D Fajnie to ująłeś zmieniać ramę pod hamulec ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 14 Lipca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 dać sie da ale nie ma to sensu i jest nie opłacalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czervco Napisano 14 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Rozpatrując ten aspekt z innej perspektywy dla właściciela ten hamulec może mieć wartość sentymentalną i bardzo pragnie go założyć wtedy to miało by sens .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nomosz Napisano 14 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 jak wygląda dolna rurka tylnego trojkąta ramy? Bo ramki KTM często własnie tam mają miejsce na montaz hamulca zamiast na górnej rurce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 15 Lipca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Montaż hamulca tarczowego do ramy nie przystosowanej do takowych spowalniaczy jest możliwy dzięki takiemu wynalazkowi http://bicyklon.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_new.tpl&product_id=38&category_id=21&option=com_virtuemart&Itemid=1&lang=pl Podobno działa,ale głowy nie dam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.