Kasumi Napisano 14 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Szukam alternatyw dla fabrycznyh kół w rowerze żony - Specialized Myka Sport HT http://www.katalogrowerowy.pl/kr/rowery/xcmaratonprzelaj/12132-myka-ht-sport?page=2&pr_brand=Specialized&pr_subcategory=59&pr_year=2010 Budżet - w granicach rozsądku biorąc pod uwagę poziom roweru i brak wyczynowych zapędów. Jednak użytkowniczka lubi jazdę szybką i ostrzejszą. Nie wiem na ile obecny set jest dobry...szukamy czegoś o klasę może dwie wyżej. Myślę o całości razem z oponami. Dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 14 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 budżet w granicach rozsądku dla każdego brzmi inaczej 600zł, 1400zł, może 2000zł. Teraz składam koła dla znajomego do ścigania się w uphillu i robimy koła o wadze 1000g +- 30g za rozsądne 3,5-4tys zł on szczęśliwy że tak tanio wyjdzie, a inni by musieli rower z samochodem sprzedać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasumi Napisano 14 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 budżet w granicach rozsądku dla każdego brzmi inaczej 600zł, 1400zł, może 2000zł. Teraz składam koła dla znajomego do ścigania się w uphillu i robimy koła o wadze 1000g +- 30g za rozsądne 3,5-4tys zł on szczęśliwy że tak tanio wyjdzie, a inni by musieli rower z samochodem sprzedać W celu oceny rozsądnego budżetu podałem link do oryginalnego roweru. Koła za 3-4 tysięcy do bika za 1800 zł...to jak dla mnie brak rozsądku:) Dziewczę nie startuje w maratonach..może zacznie..ale nawet jeśli to nim się wkręci i będzie potrzebny nowy sprzęt ten i tak będzie trzeba wymienić. Na ugprade całego roweru chciałbym przeznaczyć 2-3tys. - dlatego nie piszę ile konretnie na koła, bo to zależy od reszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 14 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 wnioskuje że to ta sama żona co w przypadku amortyzatora, zatem waży 55kg. Ja bym poszukal czegos na Novatecu 711/712, gotowe koła na remerxach (całkiem spoko obręcze) chodzą po ~600zł a ważą niewiele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasumi Napisano 14 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 wnioskuje że to ta sama żona co w przypadku amortyzatora, zatem waży 55kg. Hehe nie ta druga...jednej kupuję amora, a drugiej koła:) Taki żarcik:) Dzięki za info, propozycja wydaje się rzeczywiście godna uwagi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AXE95 Napisano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Co powiecie na koła Shimano MT15? http://allegro.pl/kola-shimano-wh-mt15-disc-centrlook-tanio-2012-i2500093469.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.