Skocz do zawartości

[Bidon i koszyk] Poszukuję bidonu i koszyka

Paxo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Właśnie rozglądam się za bidonem i koszykiem.

Z tego co wyczytałem to często jest polecany koszyk Zefal Spring, więc chyba na niego się zdecyduję. Co do bidonu to jak na razie ten wydaje się ciekawy: Bidon MERIDA 0,7l GREEN TEAM Rzeszów (2458068281) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Jak myślicie będzie dobry? Może ktoś z Was go miał i może się wypowiedzieć na jego temat? Zależy mi na tym aby bidon miał zakrywany ustnik i aby napój leciał po ściśnięciu bidonu, a nie tak jak ma to miejsce w bidonach isostara z pokrywką, że leci strumieniem :D Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi. Chciałbym przeznaczyć na bidon i koszyk ok.50zł.

Napisano

Koszyk Zefal'a jak najbardziej TAK. Możesz sobie takowy kupić, ale bidon polecam z bardziej pożądnej firmy ELITE. Bez doświadczenia nie polecałbym, tej firmy. Mam taki bidon i sobie chwale, nie cieknie, nie kapie. I co najważniejsze, nie śmierdzi jak większość tandetnych bidonów.

Napisano

Na pewno odradzam te najtańsze bidony Kellys'a. Zaśmierdł mi super szybko, a dbałem o niego na maxa, myłem ludwikiem i specjalną szczoteczką, suszyłem itd.

Później miałem jakiś tani no name, był ok, ale stracił szczelność szybko.

Tak więc z doświadczenia polecam coś droższego, szczególnie jeśli masz zamiar wozić coś innego niż woda.

Napisano

Skromnie mogę tylko podpowiedzieć - proponuję wybierać z przykrywką ustnika. No chyba że ktoś lubi pić z piaskiem/kurzem - są i tacy. Ja nie przepadam, toteż daję pod rozwagę.

Napisano

Odpada bo tak jak napisałem wcześniej, szukam bidonu z przykrywką ponieważ nie lubię piachu :D Podjadę w tym tygodniu do kilku sklepów i może uda mi się coś kupić sensowego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...