Luk33 Napisano 13 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 http://e-bmx.pl/index/ Czy miał ktoś z was styczność z w/w sklepem? Czy jest ktoś może Sycowa na forum, by potwierdzić działalność tego sklepu? Zamówiłem u nich przerzutkę, zapłaciłem z miejsca, niestety 0 odzewu. Telefonów nie odbierają, na e-maile nie odpowiadają, o jakimś urlopie nie ma słowa na stronie, trochę się zaczynam niepokoić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszooo Napisano 16 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 zapewne asortyment sklepu nie jest w rzeczywistości na magazynie i czekają aż do nich przyjdzie, albo aż zbierze się odpowiednia ilość zamówień żeby im się import opłacał;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciak01 Napisano 16 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Zamówiłem u nich w zeszłym roku opony, z kontaktem też chyba był problem, ale wszystko doszło w terminie i tak jak powinno. Spróbuj podbić na gg, są "dostępni" w godzinach roboczych: 2051136. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 16 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Kupowałam u nich, również w zeszłym roku, opony- żadnych problemów. Wszystko na czas, dobry kontakt. No, i mają bardzo przeze mnie lubianą opcję e-przesyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk33 Napisano 17 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 W końcu się odezwali i wszystko zostało załatwione jak należy. Wysłali towar szybko. Możliwe, że miałem pecha lub jak mówi maciak01 z kontaktem jest pewien problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.