Luk33 Napisano 13 Lipca 2012 Napisano 13 Lipca 2012 http://e-bmx.pl/index/ Czy miał ktoś z was styczność z w/w sklepem? Czy jest ktoś może Sycowa na forum, by potwierdzić działalność tego sklepu? Zamówiłem u nich przerzutkę, zapłaciłem z miejsca, niestety 0 odzewu. Telefonów nie odbierają, na e-maile nie odpowiadają, o jakimś urlopie nie ma słowa na stronie, trochę się zaczynam niepokoić.
lukaszooo Napisano 16 Lipca 2012 Napisano 16 Lipca 2012 zapewne asortyment sklepu nie jest w rzeczywistości na magazynie i czekają aż do nich przyjdzie, albo aż zbierze się odpowiednia ilość zamówień żeby im się import opłacał;p
maciak01 Napisano 16 Lipca 2012 Napisano 16 Lipca 2012 Zamówiłem u nich w zeszłym roku opony, z kontaktem też chyba był problem, ale wszystko doszło w terminie i tak jak powinno. Spróbuj podbić na gg, są "dostępni" w godzinach roboczych: 2051136.
alkor Napisano 16 Lipca 2012 Napisano 16 Lipca 2012 Kupowałam u nich, również w zeszłym roku, opony- żadnych problemów. Wszystko na czas, dobry kontakt. No, i mają bardzo przeze mnie lubianą opcję e-przesyłki.
Luk33 Napisano 17 Lipca 2012 Autor Napisano 17 Lipca 2012 W końcu się odezwali i wszystko zostało załatwione jak należy. Wysłali towar szybko. Możliwe, że miałem pecha lub jak mówi maciak01 z kontaktem jest pewien problem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.