Cox Napisano 13 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Kontynuacja poprzedniego tematu już na 99% start szczawno zdrój 8,00 wałbrzych podgórze (koło wiaduktu) 8,30-8.40 potem na zielony singletrack w głuszycy, włodarz, rzeczka, wilka sowa, powrót najprawdopodobniej przez walim trzeba się wyrobić przed 11 do rzeczki b o 11 startuje bikemaraton i będziemy pod prąd ciąć wpisywać się chętni, na razie są 2 osoby + ZaDymek który wjeżdża na sowę z 2 strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 13 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 No ja chcę zrobić następującą pętelkę : Start ze Srebrnej Góry niebieskim rowerowym na Sowę, powrót czerwonym pieszym w miejsce startu Rozumiem że na szczycie planujecie przed 12 tą być? To chyba się miniemy, bo mnie zależy na czasie. Ale zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.