Skocz do zawartości

[serwis] szukam dobrego serwisu w okolicach Mokotowa

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

szukam sensownego serwisu w okolicach Mokotowa gdzie przejrzeli by mi rower przed wyjazdem w góry, przeserwisowali amortyzator RS'a, niczego nie zepsuli oraz nie skasowali rozsądną cenę ;)

może być nawet dalej niż bliżej.

z góry dzięki!

Rozsądne ceny ma gość na Rondzie Wiatraczna-w wysokościowcu na parterze-nie pomyl z Igańską-nie polecam--trzeba go tylko spytać o cenę na początku, może trochę się potargować:) ale o ile w innym serwisie zaśpiewali mi za przegląd amora 150!!! o tyle u niego dałem jedną trzecią tej ceny, fakt że tylko rozebrał, zmienił olej ale u nich też tylko to było w cenie, przy tańszych sprawach jakoś się nie wyróżnia ceną-trudno żeby przy wymianie wolnobiegu był jakiś duży rozrzut cen ale już przy droższych sprawach a myślę że przegląd ogólny można do takich zaliczyć:/ to już warto podjechać. I jeszcze jedno-nie boi się wyzwań, nie wygląda na takiego ale jest całkiem do rzeczy:)

Jakbyś potrzebował telefonu to pisz na priv bo adresu dokładnego nie znam:(

Pzdr

• 3 tygodnie później...
Rozsądne ceny ma gość na Rondzie Wiatraczna-w wysokościowcu na parterze-nie pomyl z Igańską-nie polecam
Tylko się podpytam, chodzi Ci o serwis “Pro-Bike. Salon rowerowy”?

dzięki za info! sprawdzę :)

I jak serwis?Jak do tego pana trafić? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...