Majkel Napisano 13 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Witam szukam sensownego serwisu w okolicach Mokotowa gdzie przejrzeli by mi rower przed wyjazdem w góry, przeserwisowali amortyzator RS'a, niczego nie zepsuli oraz nie skasowali rozsądną cenę może być nawet dalej niż bliżej. z góry dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomczysko Napisano 15 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Witam szukam sensownego serwisu w okolicach Mokotowa gdzie przejrzeli by mi rower przed wyjazdem w góry, przeserwisowali amortyzator RS'a, niczego nie zepsuli oraz nie skasowali rozsądną cenę może być nawet dalej niż bliżej. z góry dzięki! Rozsądne ceny ma gość na Rondzie Wiatraczna-w wysokościowcu na parterze-nie pomyl z Igańską-nie polecam--trzeba go tylko spytać o cenę na początku, może trochę się potargować ale o ile w innym serwisie zaśpiewali mi za przegląd amora 150!!! o tyle u niego dałem jedną trzecią tej ceny, fakt że tylko rozebrał, zmienił olej ale u nich też tylko to było w cenie, przy tańszych sprawach jakoś się nie wyróżnia ceną-trudno żeby przy wymianie wolnobiegu był jakiś duży rozrzut cen ale już przy droższych sprawach a myślę że przegląd ogólny można do takich zaliczyć:/ to już warto podjechać. I jeszcze jedno-nie boi się wyzwań, nie wygląda na takiego ale jest całkiem do rzeczy:) Jakbyś potrzebował telefonu to pisz na priv bo adresu dokładnego nie znam:( Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkel Napisano 18 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 dzięki za info! sprawdzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
85Lukasz Napisano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Rozsądne ceny ma gość na Rondzie Wiatraczna-w wysokościowcu na parterze-nie pomyl z Igańską-nie polecam Tylko się podpytam, chodzi Ci o serwis “Pro-Bike. Salon rowerowy”? dzięki za info! sprawdzę I jak serwis?Jak do tego pana trafić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.