WuuChaa Napisano 13 Lipca 2012 Napisano 13 Lipca 2012 Witam, korzystałem z kalkulatorów do obliczania dł. szprych, lecz nic mi nie wychodzi. Wole mieć pewność od profesionalistów, którzy się znają lepiej ode mnie. A więc : 1. Jaka długość szprych (DT Champion BLACK) do: -Obręczy dartmoor blizzard 26" 36 otworów -Piasta : Novatec d042sb Bardzo dziękuje za pomoc ; )
zgrzezly Napisano 13 Lipca 2012 Napisano 13 Lipca 2012 1. podaj wymiar ERD obręczy - wyjaśnienie jak zmierzyć znajdziesz tu http://lenni.info/edd/howtomeasure 2. jaki zaplot kolega obmyślił dla tego koła piasta do tarczy to proponuję 3 krzyże
WuuChaa Napisano 15 Lipca 2012 Autor Napisano 15 Lipca 2012 1. podaj wymiar ERD obręczy - wyjaśnienie jak zmierzyć znajdziesz tu How to measure hub and rim dimensions 2. jaki zaplot kolega obmyślił dla tego koła piasta do tarczy to proponuję 3 krzyże 1. ERD = 533mm ( fortress ) mysle ze blizzard ma tą samą. 2. 3 Krzyże
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.