matekis Napisano 13 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Nazwa Kross Level A4 Rok 2009 Kolor czarno-srebrny Rozmiar 16" Widelec Rock Shock Dart2 (blokada przy kierownicy) Biegi 27 Przerzutka przód Shimano Alivio Przerzutka tył Shimano Deore Hamulce Tektro Auriga Comp 160MM Manetki Shimano Deore Korba Truvativ X-FLOW Suport Cartridge VP-BC73 Łańcuch Shimano CN-HG53 Kaseta Sram PG-950 9-speed Piasty Joy Industrial Opony Continental Race King 2.2 26x2.2 Obręcze Mach 1 ExE Kierownica HL Corp aluminium Mostek Truvativ XR Sztyca HL Corp aluminium Stery Super Express H-142 Siodło Selle San Marco BLAZE Pedały NATTY CS-90KA Wyposażenie dodatkowe rogi Plany Hamulce tarczowe Shimano DEORE BR-M575 BIAŁE - bikestacja.pl Przerzutka przednia Shimano Deore FD-M591 DOWN SWING - bikestacja.pl Korba Shimano Deore FC-M590 44/32/22 175mm srebrna - bikestacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil13342 Napisano 13 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Daj zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubim Napisano 13 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Hamulce sobie odpuść, w tej cenie możesz znaleźć jakąś niezłą używkę. Od jakiegoś czasu ujeżdżam te hamulce z półmetalicznymi Koolstopami i tarczami XT SM-RT79 180/160. W porównaniu z fabrycznymi organikami i tarczami SM-RT53 to niebo a ziemia, ale i tak na dłuższych zjazdach przydałoby się coś lepszego (waga 67kg+ubranie/kask/buty/rower). Do innych hamulców porównania nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matekis Napisano 13 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 1) Probowałem dodać zdjęcia, ale coś się nie dało. 2) Poważnie? Myślałem, że za tą cene będą coś warte. Dzieki za rade. O mam pomysł. Przecież zdjęcie jest w garażu. Prosze bardzo. http://www.forumrowerowe.org/garage/vehicle/2425-kross-level-a4/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
matekis
Nazwa
Kross Level A4
Rok
2009
Kolor
czarno-srebrny
Rozmiar
16"
Widelec
Rock Shock Dart2 (blokada przy kierownicy)
Biegi
27
Przerzutka przód
Shimano Alivio
Przerzutka tył
Shimano Deore
Hamulce
Tektro Auriga Comp 160MM
Manetki
Shimano Deore
Korba
Truvativ X-FLOW
Suport
Cartridge VP-BC73
Łańcuch
Shimano CN-HG53
Kaseta
Sram PG-950 9-speed
Piasty
Joy Industrial
Opony
Continental Race King 2.2 26x2.2
Obręcze
Mach 1 ExE
Kierownica
HL Corp aluminium
Mostek
Truvativ XR
Sztyca
HL Corp aluminium
Stery
Super Express H-142
Siodło
Selle San Marco BLAZE
Pedały
NATTY CS-90KA
Wyposażenie dodatkowe
rogi
Plany
Hamulce tarczowe Shimano DEORE BR-M575 BIAŁE - bikestacja.pl
Przerzutka przednia Shimano Deore FD-M591 DOWN SWING - bikestacja.pl
Korba Shimano Deore FC-M590 44/32/22 175mm srebrna - bikestacja.pl
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.