Skocz do zawartości

[rower] Używany do 1000zł ALLEGRO..

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Mam przy sobie około 1000zł i jestem napalony na nowy rower, w sensie zamiany za tego komunijnego. Hm.. Interesują mnie raczej w tej cenie rowery używane, aczkolwiek z chęcią przyjmę od Was oferty, jak i używanych rowerów i nowych.

Mieszkam w górach, więc celujcie w rowery MTB, MTB XC.

Wzrost: 175 cm, a waga : 55 kg. Wysoki, chudy..

Jak coś jeszcze zapomniałem, to proszę pisać. I za pomoc, dziękuje już teraz. :icon_cool:

Pozdrawiam,

Napisano

Ten rower jest w bardzo dobrym stosunku jakość/cena. Wiele osób go sobie chwali. Myśle, że to jest najkorzystniejszy zakup w tym przedziale cenowym.

Napisano

Jezeli interesuje cie kands na tarczach to tu masz o 200 zl wiecej:allegro.pl/rower-26-kands1300-tarcze-full-alivio-bidon-gratis-i2462880240.html . I rama nawet by pasowala.

Napisano

Na pewno mało znana firma, z tego co widzę, znikoma ilość ma ten rower .. Hm.. Pomyślę, może coś się jeszcze trafi. W razie czego czekam na wasze propozycje i sam będę dawał.

Kupiłem Krossa Level A2, jeszcze na gwarancji dwa lata, za 1320zł. Może duzo.. może nie, ale dla mnie to błąd, bo teraz bedzie inaczej w życiu.

Pozdrawiam,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...