Gość Kacper7 Napisano 30 Marca 2006 Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 jakie kolo mozna zlozyc do xp za 300 PLN? 32 szprychy czarne wszystko najlepiej piasta maszynowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobi Napisano 30 Marca 2006 Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 zapraszam na moją aukcje: http://www.allegro.pl/item95022778_kolo_26...ja_gratisy.html kolo jest nowe, sprzedam ci za 300zł, zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 30 Marca 2006 Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Tacy ludzie mnie denerwują jak cholera!!! Koleś sie pyta o koło do XC a ty mu wyskakujesz z kowadłem do FR. Normalnie gratuluje pomyślunku! Ehhh żenada. A jakie koło chcesz? Pod tarcze czy v'ki? Na przód czy tył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobi Napisano 30 Marca 2006 Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 No bez przesady, dlaczego kolo do FR ?? Kacper7 pisze ze chce kolo za 300zł, pod tarcze na przód, no to podsuwam mu pod nos super ofertę - kolo lekkie, cholernie wytrzymałe, czarne szprychy itp to co sobie życzył we wcześniejszym poście (usunietym przez moderatora). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 30 Marca 2006 Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 dlaczego kolo do FR ?? Bo ma pancerną obręcz do FR... Do XC na przód pod tarcze to tak: Obręcz: Sunrims DS 2 XC - 400 g - 89 zł Piasta: Dangerous Mike Tango - 224 g - 127 zł Szprychy: DT Champion Black 32 szt. - 225 g - 64 zł W sumie wychodzi 849 g + nyple około 25 g. Cena 280 zł, z zapleceniem 300. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roge Napisano 30 Marca 2006 Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Dodam, że osobiście olałbym kolor szprych i wziął za te same pieniądze srebrne DT Competition. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin5611 Napisano 30 Marca 2006 Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 A ja bym zaproponował Piaste MAGURA COMP http://www.allegro.pl/item93549932_nowa_pi...onyx_disc_.html do tego szprychy DT Champion albo Competition, obręcz to w zaleznosci od tego na czym bardzo zalezy waga/wytrzymalosc to np. alexrims DH19 albo Sunrims DS 2 XC wedle uznania:) do tego zaplecienie i jesli styknie leciutkie nyple Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szu Napisano 31 Marca 2006 Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 moj zestaw mobłby wyglądac tak (inne propozycje): alex FD16 -119zl 425g (ew. TD16 dla ciezszego niz 80kg - 485g) Woodman BILL LCT -127zl 212g (ew. Dartmoor X-Rolls - 99zl 216g) DT Champion Black -64zl 225g (ew. Sapim Leader Black -2,5zl/szt ) aczkolwiek koło Pumy tez jest ok lecz dla jakiegos lekkiego bikera bez pomysłów typu - aaaa skocze se tu i tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 zapraszam na moją aukcje: kolo jest nowe, sprzedam ci za 300zł, zapraszam Co prawda nie podoba mi sie jak ktos o cos pyta - a my w odpowiedzi poddajemy pytajacemu swoj towar ale ... w tym wypadku - niech bedzie bo poprostu widzi mi sie ze to niezla propozycja . I cenowo i przede wszystkim pod wzgledem wytrzymalosci - xc to fakt xc ale kazdemu od czasu do czasu sie gdzies "skoczy" albo zaliczy wiekszy czy mniejszy zjazd z jakiejs gorki z korzeniami i kamykami po drodze - wtedy ta solidniejsza obrecz na pewno sie przyda - a wagowo w sumie tez nie bedzie tragicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Skoro tak już pokazujemy aukcje to ja polecam moje kółko http://www.allegro.pl/item94752313_super_k...oodman_dt_.html 279zł wysyłka gratis tak sama piasta co Sobi te same szprychy obręcz najmocniejsz pod tarcze w stajni Aleks rims Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kacper7 Napisano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 a jakeis kolo ale pod v-brakei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poledh Napisano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Ja ma do sprzedania fajne kołeczko tylnie: Obręcz: Mavic MX 317; Piasta: Shimano XT z zaciskiem oczywiście; Szprychy: DT Swiss Competition Black; Nyple: DT Swiss ALU 2.0 - złote. Przejechałem na nim jakieś 300 km. po szosie, nigdy nie było w górach. Jest praktycznie jak nowe, sprzedaje bo kupiłem komplet Shimano. Niestetny nie mam fotek, ale dałoby sie zrobic do czwartku. Jeżeli jest ktos zainteresowany to zapraszam na gg lub e-mail Pozdrawiam!!! :030: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kacper7 Napisano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Ja ma do sprzedania fajne kołeczko tylnie: Obręcz: Mavic MX 317; Piasta: Shimano XT z zaciskiem oczywiście; Szprychy: DT Swiss Competition Black; Nyple: DT Swiss ALU 2.0 - złote. Przejechałem na nim jakieś 300 km. po szosie, nigdy nie było w górach. Jest praktycznie jak nowe, sprzedaje bo kupiłem komplet Shimano. Niestetny nie mam fotek, ale dałoby sie zrobic do czwartku. Jeżeli jest ktos zainteresowany to zapraszam na gg lub e-mail Pozdrawiam!!! :030: dobre ale jak chce kupic KOLO DO PRZODU to nie jest allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poledh Napisano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 OK OK..bez nerwów..nie wiedziałem ze chodzi o koło do przodu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.