mklos1 Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Koleżanki i Koledzy! Potrzebuję namiar na jakiegoś magika, który potrafi centrować koła - w sensie sprawdzony serwis. Dzielnice Bemowo, Chomiczówka, Koło. Koło przebieg 4500 km (Kross Trans Alp 2011). W sumie poleciały mi już 3 szprychy, wszystkie po tej samej stronie (nienapędowej), z czego dwie ostatnie w ciągu tygodnia. Koło jest bazowane słabych komponentach, więc nie ma sensu w nie inwestować. Jak centrowanie nie poprawi sprawy, to czeka mnie zakup nowego koła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmxc123456 Napisano 13 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Hej:) Polecam sklep na ul. Sucharskiego 6 ( na tyłach Hali Wola). Sprawdzony! Pozdrawiam K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 13 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Robią od ręki? Temat nieaktualny... Odkryłem co jest powodem krzywego koła... Obręcz mi pęka - koło do wymiany idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmxc123456 Napisano 16 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Czy robią od ręki? Hmm.. to zależy od obłożenia na serwisie...Starają się jak najszybciej. Ale skoro to pęknięta obręcz... Przykro mi, że to aż taka usterka... K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.