kross3709 Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Witam jestem tutaj nowy i mam do Was pytanie. A więc poszukuję koła z piastą pod kasetę(7,8,9 rzędową). Co moglibyście Mi polecić. Dodam, że mam hamulce tarczowe i mój budżet oscyluje w granicy około 140-150 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 na upartego cos na novatecu D042 SB bys wyrwal:) nowy novatec - 90zl + felga accenta za 60 + szprychy za 30 + zlozenie gratis, w sumie jakies 180zl wiec lekko uzywane dorwiesz kolo 120 (chyba ze mozesz dolozyc, mozna zaoszczedzic na szprychach, kupic za 15zl komplet, albo poszperac na allegro czy ktos nie ma takich) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kross3709 Napisano 12 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 A mógłbyś Mi jakieś linki do aukcji wysłać lub coś, bo w zarabianiu szprych jestem zielony, i chciałbym kupić gotowe złożone koło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.