pawel13 Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Dzień dobry jak powyżej jakie ciśnienie ustawić przy wadze 72 kg ? I jeszcze jedno gdzie można napisać na forum gdy chce się coś sprzedać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 12 Lipca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 takie by SAG miał wartość ok 20% skoku a chcesz coś sprzedać zajrzyj do działu sprzedam http://www.forumrowerowe.org/forum/20-sprzedam/ i przeczytaj regulamin bo są zasady sprzedawania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel13 Napisano 12 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 a gdzie zasady można znaleźć sorry już znalazłem co to SAG ugięcie wstępne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo191f Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 tak, to ugiecie wstepne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GiorgioZS Napisano 13 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Ustaw sobie tak jak Ci po prostu odpowiada jedni twardo drudzy bardziej miękko ; ) ale SAG powonno być od 1,5 do 2 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 13 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 ustaw sag na ok 20% i powinno być ok, ewentualnie potem zdecydujesz po próbnych jazdach czy zwiększyć sag do ok 25% czy zmniejszyć na ok 15% lub pozostawić 20% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 13 Lipca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 W raidonie i epiconie wychodzi że waga=psi w przybliżeniu. Sprawdzone organo-namacalnie. Zalecenia producenta są zawyżone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 13 Lipca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 W RSie tez są zawyżone i to sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 13 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 ja mam ponizej swojej wagi, wiec roznie bywa, co kto lubi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coymet Napisano 14 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Ja przy wadze 72kg od 80 do 85 psi. Kwestia totalnie indywidualna jak widać. Nawet nie patrzyłem na żadne tabele, po prostu ustawiałem pod siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xperios Napisano 15 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Zależy też jak jeździsz czy wyczynowo czy szosowo jak bardziej wyczynowo to sobie ustaw na bardziej miękksze a jak szosowe to twardsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.