sysak Napisano 30 Marca 2006 Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Witam. Zastanawiam się nad kupnem suportu i nie mam pojęcia co wybrać. Najlepiej, żebym zmieścił się w 40zł. Musi być na kwadrat, mufę 73mm i musi pasować do korby Deore FC-M510 (Ponoć przy tej korbie suport musi mieć długość 113,5mm, ale jeśli mówię źle, to mnie poprawcie.) Zależy mi na wadze i wytrzymałości jeżdżę w lekkim xc i ważę 70kg. Co mi polecicie? Mam na oku Shimano UN-53 o przebiegu 800km. Czy to jest dobry wkład? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
von Lauenberg Napisano 31 Marca 2006 Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Kup lepiej nowy wkład. Za taką kasę (<30zł) dostaniesz już nowe wkłady BB-UN25 lub 26 (nowszy typ). Szkoda oszczędzać i kupować używany, one i tak stosunkowo szybko się zużywają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sysak Napisano 31 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 No tak, ale zależy mi na wadze, a 800km to nie dużo... A może polecicie mi coś innego? jeśli nowy to jaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.