Lubaxd Napisano 12 Lipca 2012 Napisano 12 Lipca 2012 Witam Jestem nowy na tym forum mam 15 lat.2 Lata temu ukradli mi rower Giant Rock i po 2 latach przerwy postaniowilem kupic sobie nowy rower.Mialem przedzial cenowy 1200-1700 Wybrałem sobie Unibike Fusion na hamulcach tarczowych na razie zawiodla mnie jedna rzecz bylo to siodełko jest ono niewygdone i po 2 dniach bolały mnie pośladki I z tąd moje pytanie czy dokonałem właściwego wyboru.
paweloko Napisano 12 Lipca 2012 Napisano 12 Lipca 2012 Właściwego wyboru w sensie roweru ? Ponieważ niewygodne siodełko nie znaczy że rower jest do kitu. Czy chcesz wybrać nowe siodełko.
panPierniczek Napisano 12 Lipca 2012 Napisano 12 Lipca 2012 Doskonały wybór milordzie. A tyłek boli bo się przyzwyczaić musi, jak za tydzień nie przejdzie i nie jesteś gejem to rozejrzyj się za innym siodełkiem. PS Pisze się "stąd". Popraw bo mi się oczy wywijają na lewą stronę.
Lubaxd Napisano 15 Lipca 2012 Autor Napisano 15 Lipca 2012 Właściwego wyboru w sensie roweru ? Ponieważ niewygodne siodełko nie znaczy że rower jest do kitu. Czy chcesz wybrać nowe siodełko. Właśnie chodzi mi w sensie roweru.
paweloko Napisano 15 Lipca 2012 Napisano 15 Lipca 2012 Właśnie chodzi mi w sensie roweru. W sensie roweru to bardzo dobry rower. Sam mam UNIBIKE i jest to bardzo dobry stosunek ceny do jakości. Siodełko zawsze można zmienić na jakieś żelowe selle royal i będziesz zadowolony z jazdy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.