Skocz do zawartości

[Licznik] +/- 30zł - Czy w ogóle warto?

gruby33

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja tobie raczej też polecę tą Sigmę co wyżej wymieniona, czytałem kilka tematów i była często wymieniana.

Z własnego doświadczenia polecam Ci liczniki Kellys KCC-09 9-funkcyjny licznik rowerowy KELLYS KCC-09 2012 (2440186758) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. mam u domowników w 2 rowerach ten sam model, albo bardzo podobny, już 3 lata i nic się z nimi nie dzieje, oprócz tego że teraz baterie trzeba było zmienić, kąt widzenia cyferek na liczniku też jest dobry pod różnymi kątami, jedyny minus to że przy wymianie baterii dystans całkowity się kasuje w tych co mamy licznikach, może to już poprawili przez 3 lata.

Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. nie pamiętam który model, ale na pewno z tych droższych zapamiętywał dystans podczas wyciągania baterii.

Napisano

OK więc kupiłem dziś Speedmaster 5000.

W sumie licznik ok i nawet jakościowo wygląda lepiej niż ten ATECH.

Jedno mnie tylko denerwuje bo licznik nawet jak nie jest używany to ciągle działa. Nie ma funkcji wygaszenia.

Napisano

OK więc kupiłem dziś Speedmaster 5000.

W sumie licznik ok i nawet jakościowo wygląda lepiej niż ten ATECH.

Jedno mnie tylko denerwuje bo licznik nawet jak nie jest używany to ciągle działa. Nie ma funkcji wygaszenia.

Heh atechy same się włączają jak zaczynasz jechać,same sie wyłączają :) A tylko wyglądają słabo,w rzeczywistości jest inaczej,no ale jak kupiłeś ładniejszy to miłego użytkowania łądniejszego :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...