GokuSSJ6 Napisano 30 Marca 2006 Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Siemka byłem dziś na rowerze, mała górka podjeżdżam w połowie coś strzeliło zchodze z roweru patrzę a tam taki oto widok: To moja przerzutka- Acera da się to naprawić? pozdrawiam i mam nadzieję że nie będe musiał kupować nowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin5611 Napisano 30 Marca 2006 Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Raczej nowa bo w sumie nie slyszalem zeby naprawiac takie uszkodzenia:) ale na allegro za 35zl powinnienes znalezc nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 30 Marca 2006 Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Wyrwij na allegro używane Alivio w dobrym stanie ,bedzie na pewno lepsze od acery i długo posłuży. Ceny. ok 30zł ...chyba że masz więcej kasy ,to kup nowe (55zł). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 30 Marca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Niestety jak się połamało to nic z tym już nie zrobisz. Zrób jak pisali wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 30 Marca 2006 Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Zle nie jest - kupisz nowa i tyle - pomysl ze moglo byc gorzej - mogla sie wkrecic w kolo i zalatwic szprychy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.