Siebiat Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Co sądzicie o plecaku CUBE Backpack AMS 11 TEAMLINE 2012 , może ktoś go ma. Zastanawiam się nad nim w związku z zakupem roweru marki CUBE, ewentualnie myślę o Plecak Deuter Race EXP Air. Proszę o pomoc w wyborze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszk Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Nie wiem jak cube ale deuter jest dostępny w intersporcie za 249 zł, i to ta sama wersja co podałeś linka. Ja się może jutro przejadę bo sam się przymierzam do kupna czegoś bo dzisiejszej ulewie u mnie i przemoczonym zwykłym plecaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszk Napisano 15 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Obejrzałem tego Deuter-a, Dla mnie jest o połowę za mały. Niby się wydaje, że całkiem pojemny jak na te 15L ale jednak NIE. Na drobne rzeczy się nadaje ale dłuższe wyprawy wg mnie nie. Ja akurat potrzebowałem na dojazdy to roboty i muszę tam zmieścić również buty, oprócz ciuchów na przebranie. Nie mówiąc o innych rzeczach. Ale co kto potrzebuje. Z praktycznej strony nie wiem czy jest warty te 250zł ale skoro inni polecają to poszukam większego. Szkoda tylko, że takie drogie te duże . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.