Gość BikerFG Napisano 30 Marca 2006 Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Na stronie sklepu www.rojax.pl jest TUTAJ napisane, ze mozna u nich skladac zamowienia poprzez e-mail. Czy ktos z Was robil juz u nich zakupy wlasnie poprzez internet ? Ja na razie nawet nie otrzymalem odpowiedzi na wyslanego maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszczu Napisano 30 Marca 2006 Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 No coz pozostaje Ci czekac a jesli mozna to sie pochwale ide w te sobote kupowac rowerek wlasnie w tym sklepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miciu22 Napisano 30 Marca 2006 Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Kiedyś gadałem z gościem ze Śląska, który kupował u nich rower, ale zamówienie skladał telefonicznie. Ja u nich kupiłem swoją maszyne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gaznaulicach Napisano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 ten w rzeszowie to całkiem przyjemny sklepik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 ten w rzeszowie to całkiem przyjemny sklepik nie watpie ale odpowiedzi na maila nie dostalem. mniejsza juz o to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusznike Napisano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 ja sobie kupilem u nich rowerek przez telefon. gosc dosc konkretny, wszystko bylo bardzo sprawnie przeprowadzone. na drugi dzien ku mojemu zaskoczeniu puka kurier i mowi ze ma dla mnie duuuza przesylke z ROJAX...hmm...bylem zaskoczony. oczywiscie najpierw rower sobie obejrzalem i zaplacilem. jestem pelen podziwu i zadowolenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.