paweloko Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Dla kobiety różowy może być jak znalazł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Golden Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Używał ktoś z was tej kurtki softshellowej? Tanio, a akurat by mi się przydała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrzecieKolo Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 A da się reklamować ciuchy w Lidlu ?? Tzn kupię a okażą się za małe i chcę oddać. Nie robią ceregieli ? Przymierzalni nie ma więc nie ma jak zmierzyć. Wymienić na inny rozmiar można bez problemu, ale jak chciałem po prostu towar zwrócić to kierownik sklepu powiedział mi, że jeśli nie ma żadnych wad to zwrotu nie przyjmie. Ale z tego co słyszałem, to też zależy od danego Lidla, bo ludzie zwracali bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilN Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 mam softshella z zaszlorocznej edycji chyba trekkingowej, czarny z pomaranczowymi detalami, za chyba 69 zl i z powodzneiem jezdziem w nim do poznej jesieni i wczesna wiosna a nawet pzytrafilo sie pokrecic w grudniu, bo i zima byl taka sobie. pod spod zakladalem koszulke techniczna i w zakresie 0-5 st dawalo to rade, a przy intensywnej jezdzie w terenie i tak bylem mokry, w nizszych temp nie jezdzilem, bo stopy mi marzly a jakos nie wpadlem na pomysl zakupu ochraniaczy na buty. ogolnie jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac1ej Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Ja zastanawiam się nad spodniami i koszulką z długim rękawem, bo coraz zimniej już się robi. Myślę, że warto, bo w tej cenie to chyba nic lepszego nie znajdę. Chociaż zastanawiam się też nad tą kurtką miał ktoś z nią do czynienia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terrqge Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Ehh, szkoda że akurat wyjeżdżam raczej z dala od jakiegokolwiek lidla, a taki kask by mi się przydał bo prezentuje się ciekawie. Bez mierzenia to jednak tak przez kogoś w ciemno brać chyba bym nie chciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shanex Napisano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 W tej edycji jestem zainteresowany pompką, spodenkami oraz kaskami dla całej rodzinki Cena atrakcyjne, a wspolnie jezdzimy niezbyt czesto.. Też tak macie, ze do 3 dni mozecie oddac zakupioną odzież? A da się reklamować ciuchy w Lidlu ?? Tzn kupię a okażą się za małe i chcę oddać. Nie robią ceregieli ? Przymierzalni nie ma więc nie ma jak zmierzyć. u mnie do 3 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turina Napisano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Też zamierzam sobie sprawić ten kask, z tego co widzę jakie opinie są dla tego kasku to zdania są podzielone, ale jednak z racji tego, że nie jestem jakimś tam profesjonalistą i nie mam stałego zarobku, to kask kupie bez dwóch zdań za tą cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubzys Napisano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Wentylowania dobrego to raczej nie ma - kupiłem jakoś wczesną wiosną, nie pamiętam dokładnie. Wiem, że jeszcze bywało chłodno bo w kurtce i długich gaciach śmigałem. W zimne dni nawet nawet, bo przez to że słabo wentyluje to grzeje, ale w ciepłe dni głowa powyżej czoła się strasznie poci. Poza tym nie specjalnie dobrze leży. Przynajmniej na mojej głowie. Gdy mam w nim jechać powyżej dwóch godzin to robi się dosyć niewygodnie (w starym salomonie mogłem cały dzień siedzieć). Także jeśli ktoś nie jeździ specjalnie dużo to się opłaca, ta lampka nieźle mruga. Myślę nad tymi gaciami softshellowymi, ciekawe ile to warte i na jaką to temp jest. Czy przy zerze dadzą radę? Poniżej już raczej nie. I czy nie dmucha... Tak czy inaczej to przed zakupem będę musiał zapytać czy można wymienić, bo mam długie a chude nogi :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turina Napisano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Spodnie jakoś po 50zł bez grosza będą z tego co się orientuje, też planuje je zakupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shanex Napisano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Szkoda, że nie ma w ofercie już koszulek z krótkim rękawkiem ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozbujnik Napisano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 A wie ktoś może jak wygląda mniej więcej tabela rozmiarów tych spodni i bluzek ? Zazwyczaj noszę rozmiar M i czasem S. Do lidla raczej sam nie podjadę, tylko ktoś mi kupi... A wiadomo jak to potem będzie z wymianą, 3/4 sprzeda się pierwszego dnia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazujama Napisano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 A wie ktoś może jak wygląda mniej więcej tabela rozmiarów tych spodni i bluzek ? Zazwyczaj noszę rozmiar M i czasem S. Do lidla raczej sam nie podjadę, tylko ktoś mi kupi... A wiadomo jak to potem będzie z wymianą, 3/4 sprzeda się pierwszego dnia... jeżeli będzie za mała i nie będą mogli wymienić na większą z racji tego że się szybko rozejdą to będziesz miał prawo zwrotu gotówki edytuje posta... u mnie nie było z tym problemu nie wiem czy każdy lidl tak robi czy zależne to jest od obsługi tudzież kierownictwa może lepiej niech ta osoba która będzie Ci kupować zapyta w kasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce95 Napisano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Nie w każdym Lidlu tak jest, ja musiałem zrobić zakupy na kwotę oddawanego towaru. Oddawałem ze względu na wielkość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szych Napisano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Jeśli w sklepie nie ma przymierzalni, to mają obowiązek przyjąć Wam zwrot odzieży. Że nie chcą to ich problem, kłania się ustawa z dnia 27 lipca 2002 r. o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej. Co do rozmiarów - one są jakieś dziwne, strasznie dupiaste i krotkie jednocześnie, może być kłopot ze spodniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweloko Napisano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Ostatnio jak kupowałem koszulkę rowerową to przymierzyłem w sklepie żebym nie musiał jeździć 3 razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 ktos pisal, ze glowa w tym kasku sie poci. mam go wlasnie od wiosny i owszem poci sie ale bez przesady a juz na pewno nie grzeje. nie wiem jak z bezpieczenstwem ale kask, ktory mialem kiedys (dosc drogi) wkurzal mnie podczas jazdy i final byl taki, ze sie glownie kurzyl. ten mnie nie denerwuje nawet przy 10h posiadania go na lbie. jak widac zalezy pewnie od ksztaltu glowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0rdeczka Napisano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Ja jak kupowałem jakiś ciuch z oferty parę lat temu to przymierzałem na miejscu bez bawienia się w mierzenie Nie trzeba przecież się rozbierać do naga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garp Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Ludzie, języka w gębie nie macie? Trzeba ładnie zagadać do jakiejś pani z obsługi, uśmiechnąć się i was wpuści wtedy na zaplecze i tam sobie przymierzacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dublet Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 ja bym chętnie łyknął: -kask -koszulkę -softshell -spodnie tylko nie wiem jaki to jest model jumper lub klasyczny ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Spodenki w fajnej cenie ale ja się chyba nie skuszę, te co mam, krótkie, rozciągnęły się, zmechaciły na tyłku i wkładka na jajkach a nie pod tyłkiem. Ale na pierwsze spodenki nadadzą się żeby przekonać się do "obciślaków", potem szuka się czegoś lepszego, wiem z autopsji Pompkę odradzał bym, Beto w podobnej cenie ma dokładniejszy manometr i lepszy zaworek. Kaski tylko brać jak ktoś nie ma. Za taką kasę to śmiech na sali. Najlepiej powykupywać ze sklepów i na forum puszczać zanim się allegrowe hieny dorwą. Rozmiarówka spodenek (krótkich) jest co najmniej dziwna. Ja wziąłem M-kę i potem miałem problem przy zakupie lepszych spodenek niż lidlowe, bo się okazało że pasuje na mnie rozmiar XL A lidlowe M-ki zdążyły się szybko rozciągnąć tak że są już i tak luźniejsze. Najlepiej kupować rano, przymierzać pod sklepem/w aucie/jakimś kibelku niedaleko i wymieniać na inny rozmiar, z tym nie było problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartkos Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Mnie trochę zastanawiają te metalowe (tak to wygląda na zdjęciu) elementy na paskach kasku. Są na wysokości polików. Nie obciera to w żaden sposób po którejś godzinie jazdy? Na aktualnym kasku mam plastiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konop90 Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 A czy ktoś coś może wie czy warto brać tą koszulkę rowerową w takiej cenie czy może odpuścić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr321 Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 można coś znaleźć lepszego od tego kasku z lidla mając do wydania 100-150 zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lypzor Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Jestem zainteresowany koszulką z Lidla. Czy ktoś posiada koszulkę w rozmiarze L z wiosennej promocji i mógłby podać jej wymiary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.