Garp Napisano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Gdzie ty widzisz tą ofertę bo znaleźć nie mogę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 A proszę :-) http://www.lidl.si/cps/rde/xchg//lidl_si/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=26739&ar2= oczywiście kilka dni później i być może z drobnymi, lokalnymi zmianami w asortymencie, ale gros "fantów" rowerowych chyba będzie podobnych :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szych Napisano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 gazetki w sklepach już są. oferta identyczna do tej słowackiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 A co piszą o tym siodełku bo jakaś regulowana twardość czy coś? Google translate ciężko sobie radzi. Może się nada do mieszczucha na kanapę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vwothyn Napisano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 gazetki w sklepach już są. oferta identyczna do tej słowackiej Raczej Słoweńskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Coś tam piszą o wentylu, więc albo to jest pompowane pompką zewnętrzną, albo ma wbudowany mechanizm do pompowania i spuszczania powietrza :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0rdeczka Napisano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Ciekawe czy dual air czy negatywna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek5099 Napisano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 a w tym http://www.lidl.si/cps/rde/xchg/lidl_si/hs.xsl/index_26811.htm w jakich temperaturach mozna jezdzic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalPolo Napisano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 na polskim tez juz jest, mozna ceny zobaczyc w pln http://www.lidl-pageflip.com/pl.html?kid=k7lpME na online gazetce. szlag, przeciez juz u nich nakupowalem ostatnio pelno rzeczy i teraz znowu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelCiu Napisano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Mam długie spodnie softshellowe z lidla (jakaś poprzednia kolekcja), z tymże moje mają softshell tylko z przodu (nie wiem jak te z tego roku), z tyłu jest zwykła lycra która baaardzo szybko się mechaci i wyciera. Poza tym spodnie wcale nie przepuszczają powietrza i od -5 do -15 są super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bryla33 Napisano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 A możecie coś powiedzieć o tych kaskach? Warto się nimi interesować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 15 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 bryla - zerknij do części pierwszej i drugiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bryla33 Napisano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Racja, nie pomyślałem. Chyba się skuszę na ten kask bo opinie ma b. dobre, a dodatkowo będzie to mój pierwszy kask więc wydaje mi się, że wystarczy Porównując kask z gazetki i z tego postu będzie to wytwór firmy Speq/Cartoni. Wygląda ładnie. Jak jest z kolorami, można się spodziewać innych niż w gazetce? Czy ta lampka jest odpinana czy na stałe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crx Napisano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Też zamierzam zaopatrzyć się w kask, mam nadzieję, że trochę posłuży, cena 44zł jest bardzo niewygórowana ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Też zamierzam zaopatrzyć się w kask, mam nadzieję, że trochę posłuży, cena 44zł jest bardzo niewygórowana ;D A ile ma otworów ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0rdeczka Napisano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Lampka zdejmowana, otworów 11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Ja bym się zaopatrzył w spodnie długie. Ma ktoś doświadzenia z długimi spodniami z lidla? Wygodne są te szelki? Ja mam dwie pary krótkich spodenek z lidla i bardzo sobie chwalę, są najwygodniejsze z tych, co mam w domu na rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 A da się reklamować ciuchy w Lidlu ?? Tzn kupię a okażą się za małe i chcę oddać. Nie robią ceregieli ? Przymierzalni nie ma więc nie ma jak zmierzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 O ile bedzie jeszcze rozmiarowka to bez problemu - wymiana i zwrot bo cos sie rozsypalo, natomiast zwrot bo mi juz nie pasi nie przerabialem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=29380 hmm kask już kupiłem w poprzednim rzucie, szkoda że znowu nie dali koszulek termo, bo może bym dokupił. Ciekaw jestem jakiej jakości będą te koszulki rowerowe z długim rękawem 34,99zł i te spodnie 49,99zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Cudów się nie spodziewaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 16 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Dokładnie, moja po roku jest już mocno sprana i zmechacona i rozciągnięta etc etc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maticzek Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Ja też zainteresowałem się tymi ciuchami. Jako,że obecnie nie posiadam stroju na rower zastanawiam się czy na pierwsze w życiu sie nadadzą?Co doradzacie koledzy??Warto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turina Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Ja też zainteresowałem się tymi ciuchami. Jako,że obecnie nie posiadam stroju na rower zastanawiam się czy na pierwsze w życiu sie nadadzą?Co doradzacie koledzy??Warto ? Przyłączam się do pytania kolegi. Chciałbym kupić spodnie Softshellowe, bluze z długim rękawem oraz kask. Na kasku najbardziej mi zależy więc chciałbym się o nim co nieco dowiedzieć. Posiada ktoś ten kask ? Jak się sprawuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bryla33 Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Wydaje mi się, ze jako pierwsze ciuchy jak najbardziej się nadają, Sam jeżdżę w koszulce z Lidla (moja pierwsza taka "obcisła") i jestem zadowolony Co do kolorów kasków. Dostałem informację od Lidla (po wcześniejszym wysłaniu pytania), że dostępne będą kaski czarne i białe. Dodam, że pytali o sklep więc nie wiem czy dokładnie te kaski będą u mnie czy w całej Polsce. Nie wiem czy mi się wydaje, ale ten biały kask z lewej na górze ma różowe paski. Wydaje mi się czy ma rzeczywiście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.