Skocz do zawartości

[Lidl] oferta rowerowa cz.3

durnykot

Rekomendowane odpowiedzi

Mam długie spodnie softshellowe z lidla (jakaś poprzednia kolekcja), z tymże moje mają softshell tylko z przodu (nie wiem jak te z tego roku), z tyłu jest zwykła lycra która baaardzo szybko się mechaci i wyciera. Poza tym spodnie wcale nie przepuszczają powietrza i od -5 do -15 są super.

Racja, nie pomyślałem. Chyba się skuszę na ten kask bo opinie ma b. dobre, a dodatkowo będzie to mój pierwszy kask więc wydaje mi się, że wystarczy :D

Porównując kask z gazetki i z tego postu będzie to wytwór firmy Speq/Cartoni. Wygląda ładnie.

Jak jest z kolorami, można się spodziewać innych niż w gazetce? Czy ta lampka jest odpinana czy na stałe?

Ja też zainteresowałem się tymi ciuchami. Jako,że obecnie nie posiadam stroju na rower zastanawiam się czy na pierwsze w życiu sie nadadzą?Co doradzacie koledzy??Warto ?

Przyłączam się do pytania kolegi. Chciałbym kupić spodnie Softshellowe, bluze z długim rękawem oraz kask. Na kasku najbardziej mi zależy więc chciałbym się o nim co nieco dowiedzieć. Posiada ktoś ten kask ? Jak się sprawuje ?

Wydaje mi się, ze jako pierwsze ciuchy jak najbardziej się nadają, Sam jeżdżę w koszulce z Lidla (moja pierwsza taka "obcisła") i jestem zadowolony :)

Co do kolorów kasków. Dostałem informację od Lidla (po wcześniejszym wysłaniu pytania), że dostępne będą kaski czarne i białe. Dodam, że pytali o sklep więc nie wiem czy dokładnie te kaski będą u mnie czy w całej Polsce.

73441vtf.jpg

Nie wiem czy mi się wydaje, ale ten biały kask z lewej na górze ma różowe paski. Wydaje mi się czy ma rzeczywiście? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...